Aco Pejović brine o Aleksandrinoj trudnoći: Ne dam Priji da mi opet peva u Areni!

Autor:

Zabava

08.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aco Pejović pojavio se u četvrtak uveče na otvaranju luksuznog prestoničkog restorana "Pijaca", a za Srpski telegraf je ekskluzivno otkrio da neće dozvoliti Aleksandri Prijović da mu opet peva na koncertu u Areni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kum ???

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on Dec 6, 2018 at 2:45pm PST

 

Naime, pevač shvata da je njegova koleginica sada u poodmakloj trudnoći, pa neće da je izlaže naporu i stresu, dok je usput savetuje da se maksimalno posveti sebi.

- Kad je u pitanju moj drugi koncert koji ću u Areni da održim 17. decembra, rešio sam da ovaj put ne dozvolim Aleksandri Prijović da dođe i da mi bude gost. Ona je sad u fazi trudnoće kad treba dosta da vodi računa o sebi. Mora da se odmara, da brine što više o sebi i da se ne izlaže nikakvom naporu i stresu. Bila je na prethodnom koncertu i meni je mnogo drago što smo zapevali zajedno. Sad i da me moli, ne bih je pustio. Ali, ako baš bude izrazila želju da dođe da uživa u nastupu i sedi mirno, nema problema, to je možda i pustim. Ne bi bilo u redu i da malog Aleksandra maltretiram - rekao je folker kroz smeh. Pejović je otkrio i da ne misli da ove godine vlada kriza u inostranstvu kada su nastupi za Novu godinu u pitanju, pa ga raduje činjenica da će za doček 2019. godine većina njegovih kolega biti baš u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on Dec 6, 2018 at 2:46pm PST

 

- Ne mislim da generalno vlada kriza, ali vidim da je dosta kolega u Srbiji ove godine za doček i drago mi je da je tako. Ja sam imao već ponude za inostranstvo, ali sam odlučio da ću ovde da budem, zasad mi je to praktičnije - rekao je pevač.

Pejović: Novu godinu bih najradije prespavao jer radim non-stop. Možda ću otići sa suprugom i decom na putovanje

Kad je njegov privatni doček Nove godine u pitanju, Aco je za naš list otkrio da bi najradije prespavao najluđu noć zbog toga što u tom periodu godine puno radi, pa slabo stiže da se naspava i odmori.

 

 

- Ja da se pitam, narednih nekoliko Novih godina bih prespavao. Radim i te noći, i pre toga, a i za reprizu, pa mi tih dana samo krevet u glavi. Naravno, prijao bi mi i neki odmor posle napornog rada, pa možda sa suprugom i klincima otputujem negde. Meni je to, recimo, dobar odmor. Nova godina mi je generalno kao i svaki drugi dan. Od praznika sa porodicom najviše volim kad proslavljamo Božić i to je to - otkrio je Pejović.

 

 

Pored Ace, na svečanom otvaranju restorana "Pijaca" pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz sveta estrade, a među prvima je pristigla voditeljka Dušica Jakovljević, zatim pevač Boban Rajović sa suprugom, Aleksandar Cvetković, glumica Iva Štrljić, voditeljka Dea Đurđević sa partnerom Mladenom Mijatovićem i još puno gostiju iz srpskog džet-seta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading