Pevačica pala i udarila glavom o zid: Aleksandra Mladenović u bolnici!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.12.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica "Zvezda Granda", Aleksandra Mladenović imala je nedavno incident kada je pala i udarila glavom u zid zbog čega joj je konstatovan potres mozga.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nije bila pažljiva... Aleksandra

Pevačica je tokom boravka u rodnoj kući u Žitorađi, na porodičnoj slavi pala i tada je zadobila povredu glave:

- Sve se dogodilo u par trenutaka. Aleksandra je služila goste i pomagala svojima oko postavljanja hrane. U jednom trenutku krenula je do kuhinje i saplela se o stazicu koja je bila na pločicama. Bukvalno su joj noge izletele i ona je pala i udarila čelom. Povreda nije bila velika, ali su se svi uplašili jer je bilo krvi. Ona nije odmah otišla kod lekara misleći da nije strašno, ali kada se sutradan probudila, nije mogla da veruje koliki joj je otok i koliki bol oseća. Nakon snimanja glave, utvrđeno je da je imala blaži potres mozga- istakla je Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras @eisbergvienna ??❤

A post shared by Aleksandra Mladenović (@aleksandra_mladenovic_) on Nov 17, 2018 at 2:36pm PST

Ona je ovu informaciju potvrdila, i dodala da se sada oseća bolje:

- Povredila sam se, istina je. Slavili smo slavu i ja sam bila jako vesela, saplela sam se i udarila u zid. Imala sam mučnine kada se to desilo, bilo mi je užasno. Posle toga sam zbog bolova danima bila na lekovima. Imala sam blagi potres mozga, ali prošlo je sve, sada sam okej- zaključila je Mladenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading