Jelena Golubović se otrovala Krunićkinim lekovima!

Autor:

Zabava

06.12.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rediteljka i pobednica "Farme 5" Jelena Golubović je pre nešto više od mesec i po dana postala učesnica "Zadruge", a mnogi su bili oduševljeni što je vide jer je obećavala veliki šou.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svetlana Golubović

Međutim, njeno učešće je naglo prekinuto nakon što se preksinoć požalila da se ne oseća dobro. Produkcija je odmah reagovala, a kada su lekari utvrdili da je sa Jelenom sve u redu i da je slagala, ona je pobegla, zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 evra. Jelenina majka Svetlana za Srpski telegraf brani ćerku i ističe da se Golubovićki slošilo jer je konzumirala lekove Jelene Krunić.

Rediteljki doktori pokušavaju da spasu glasne žice

- Jelena je odmah iz rijalitija otišla na lečenje. Sada je u bolnici i lekari joj spasavaju glasne žice, koje su uništene. Pogrešila je što je uzela lekove Jelene Krunić, oni su izazvali kontraefekat i stanje joj se naglo pogoršalo. Sigurno se otrovala - tvrdi gospođa Golubović i ne isključuje mogućnost da će njena naslednica morati da plati kaznu zbog bega iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

- Prekršila je ugovor i po zakonu mora da plati kaznu. Ipak, ja se nadam da će vremenom ubediti produkciju da joj progleda kroz prste - uverava Svetlana, koja ne krije da joj je bilo vrlo zanimljivo da prati svađe ćerke sa Ljubom Pantović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- Moju Jelenu i mene može da uvredi samo kada nam neki blizak prijatelj uputi ružnu reč, a prozivke u rijalitiju nemaju težinu. Zato mi je bilo vrlo zabavno da gledam kako Ljuba pljuje Jelenu, a ona joj odgovara u svom stilu - zaključuje Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neda

07.12.2018 07:38

Jelena sazvakala aspirin pa joj bio uzasno gorak. Zato se uplasila.

Nina

07.12.2018 14:43

@Neda - Lekove ne treba zvakati. Nije to žvaka.