Darko tetovira datum kada je izašao iz kome!

Autor: N. M.

Zabava

07.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić se već deset dana oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće u banji Selters, a budući da mu se stanje znatno poboljšalo, on je odlučio da pozove svog tatu majstora i zakaže termin za novu tetovažu.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

Naime, Lazić je ispričao porodici da je doneo odluku da istetovira datum kada je izašao iz kome kako bi ga uvek podsećao na užas koji je preživeo zbog svog nemirnog duha.

Folker je zakazao tetoviranje za kraj godine

- Lazić je rešio da istetovira "29. 10. 2018", tj. dan kada je izašao iz kome u kojoj je proveo šest dana. Budući da je strastveni ljubitelj tetovaža, nedelju dana je razmišljao na koji način će na telu obeležiti užas koji je prošao samo zbog svog nemirnog duha. Na kraju je sam doneo odluku da to bude datum i odmah je pozvao tatu majstora kako bi dogovorili termin. S obzirom na to da je Lazić svakodnevno na višečasovnim terapijama, odlučili su da to bude nekoliko dana pre Nove godine jer bi Darko tada trebalo da ima odmor od rehabilitacije - uverava izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Podsećamo, Darkovo telo je ukrašeno brojnim tetovažama, a upravo zbog njih se folker pre dve godine našao na meti prozivki. Naime, Darko na grudima ima istetovirane rimskim brojevima datume rođenja bivše supruge Ane Sević i ćerkice Lorene. Na prvi pogled njegove tetovaže izgledaju savršeno, međutim, tatu majstoru koji je radio folkerove tetovaže pisanje rimskih brojeva nije baš jača strana, pa je tako Darko dobio brojeve između kojih se nalaze tačke, što je u ovom slučaju nepravilno. Takođe, Lazić je u martu uradio na ruci tetovažu koju je posvetio svojoj kumi Andreani Čekić, a ona glasi: "Moj kum, moja krv". Nakon nekoliko dana i Andreana je uradila tetovažu na podlaktici sa istom porukom za Darka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading