Nataša Bekvalac: Više se neću udavati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac (38) i Magla bend snimili su duet pod nazivom "Neprijatelj", a pevačica je na promociji singla za Srpski telegraf ekskluzivno otkrila da se više neće udavati.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nataša Bekvalac

Naime, ona će se u narednom periodu najviše fokusirati na pevanje i svoju karijeru, a brak joj za sada nije na listi želja.

Nataša: Nadam se da ću 2019. sebe častiti jednim koncertom u Areni

- Je l' ti mene zaje*avaš sa tim pitanjem?! (smeh). Ako si stvarno novinar, sve ovo ćeš i napisati! Mislim da se više neću udavati i to mi nije trenutno na pameti. Bukvalno radim kao singerica. Za ljubav ne treba da važi to "Ko ti daje vetar u leđa". Ja kad sam zaljubljena, nekako gubim fokus i tad me ne interesuje ništa. Ulenjim se strašno i ušuškam se u ljubav. Svakako tad postanem loša za svoj posao jer me tada malo zanima. Ovih nekoliko prethodnih meseci sam fokusirana na svoju decu i muziku i mislim da sam našla gde je kvaka, pa ću se maksimalno truditi da ostanem maksimalno fokusirana. Šta je bilo presudno da odlučiš da snimiš ovu pesmu?

- Presudan je bio tekst, a na melodiju sam odreagovala na keca, jer volim grčku muziku i grčki melos. Prvi put sam radila sa Jecom Trifunović i kada su me pozvali u studio da čujem kompletnu pesmu sa muzikom i tekstom, bukvalno tog trenutka sam ušla u gluvu sobu i snimila je, što mi se inače ne dešava. Volim da znam tekst unapred i volim da mi legne pesma nekoliko dana i da u gluvu sobu uđem mirna, sa ugašenim svetlima. Ovo je nešto što je i za mene novo.

  • Koliko puta si u životu samoj sebi bila neprijatelj?

- Puno puta. Put do pakla popločan je najboljim namerama. Svako želi najbolje za sebe.

  • Kad si izgovorila: "Nataša, ovo si sama sebi uradila"?

- Sve što radimo u principu radimo samo sebi. Izgovori su što uvek u drugima tražimo krivca.

Ova godina mi je bila teška, ali i prelepa, jer sam rodila još jednu devojčicu

  • Deo teksta u pesmi kaže: "Da si ljubav hteo, ne bi mene sreo". Jesi pomislila to nekad u nekoj svojoj emotivnoj vezi?

- Uvek sam bila jako ljubavna. Ljubav je jedini motiv zbog kog živiš, funkcionišeš i zbog kog ulaziš u odnose koji čine deo tvog života svakako. Ovo je pesma koja je domino u ženskom smislu, ali se meni svidelo da stanem iza toga.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nataša Bekvalac
  • Tvoja uloga u spotu je ljubavna, koliko si se puta našla u situaciji da odlaziš kod drugog muškarca, a da misliš na prošlog?

- Nisam se puno puta našla. Pokušala sam da dočaram lik žene koja je suštinski veoma nestabilna i koja, iako je emotivna, nije svoja na svome. Mislim da sam odgovorila na to pitanje dobro.

  • Koliko ti je bilo teško da glumiš te ljubavne scene?

- Kroz ceo spot se prožima jedna senzualnost i da ništa nije prešlo tu neku granicu dobrog ukusa. Ja inače volim da šetam na nekoj ivici dobrog ukusa i generalno šou biznis traži jednu vrstu provokacije i ja sam uvek spremna da je dam i da mogu čvrsto da stanem iza toga i da to ne bude ništa što je degutantno.

  • Ova godina je bila teška za tebe, kako ćeš je pamtiti?

- Pamtiću je kao tešku i kao prelepu. Tešku zbog toga što ju je teško zaboraviti, a prelepu zbog toga što sam postala majka, tako da od ove godine sam mama dve devojčice.

  • Jesu emocije tokom ove godine bile pomešane?

- Nisu mi bile pomešane. Bile su mi vrlo jasne. Nisam imala nikakve dileme.

  • Vratila si se u Novi Sad. Jesi tamo ušuškana ili je to isključivo zbog okoline i zbog dece?

- Mislim da je i zbog okoline i zbog svega. Prvenstveno zato što smatram da su mi ćerke prioritet i mislim da mogu Novi Sad može mnogo toga da im pruži. Grad u kom sam živela 30 godina je moj grad i moja teritorija.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nataša Bekvalac sa ćerkom Katjom
  • Hana uspešno svira klavir, a ti je maksimalno podržavaš. Da li je zanima muzika kojom se ti baviš i estrada generalno?

- Estrada je ne zanima, a ja nisam baš primer onog klasičnog dela estrade. Svako ima svoja interesovanja, ona se fokusira na svoje školovanje i na stvari koje zanimaju u tom uzrastu svaku devojčicu.

  • Kakvi su ti planovi za 2019. godinu?

- Plan mi je da nastavim u ovom tempu i u ovom zaletu. Da ostanem fokusirana i da u zdravlju i veselju odgajam svoju decu. Da pravim dobru muziku i da se nakon 20 godina karijere ne počastim kolima, bundom ili stanom, već jednim koncertom, recimo u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading