Umesto da joj se zahvale, Karleušu napali da zavodi maloletnike: Pop diva održala lekciju roditeljima!

Autor:

Zabava

06.12.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pop divi Jeleni Karleuši maloletni dečak poslao poruku u kojoj navodi da bi joj "lizao gu*u", pevačica se obratila javnosti, ali i roditeljima.

RepublikaFoto: printscreen/TvPRVA
Poludela od besa... Karleuša

Međutim, umesto na podršku javnosti i zahvalnost roditelja kojima je ukazala na propust koji prave sa svojim detetom u vaspitanju, Jelena se susrela sa osudom i rečima da je "sama to izazvala". Ovo je Karleušu izbezumilo pa se ponovo obratila javnosti:

- Komentari zbog slučaja gde molim roditelje da povedu računa šta njihova deca rade po društvenim mrežama, šta mi pišu itd. su uglavnom- Šta si očekivala kad provociraš oblačenjem?! Ja provociram decu od 10-11 godina? Šta dalje da očekujem od ovog društva kad odrasli opravdavaju nenormalno i nevaspitano ponašanje dece. Mi smo društvo koje silovanoj ženi kaže da je sama kriva što je napadnuta jer je nosila kratku suknju. Znači deco, ubijajte, gledli ste to u filmovima, igricama, to vas je isprovociralo i to je sasvim ok. Evo pitajte mamu i tatu. I slobodno u liftu napadnite se*si komšinicu, sama je to tražila iako imate 10 godina - napisala je Jelena vidno iznervirana.

Foto: instagram.com/karleusastar
Javno se obratila.... Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aljoša

06.12.2018 11:08

Ako stalno objavljuje golotinju moze se kazati da zavodi i maloletnike. Nudi ono sto ima. A glas nema.