Evo zbog čega se Sloba nije javio Anabeli na telefon!

Autor:

Zabava

05.12.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović okončao je vezu sa Lunom Đogani nakon rijalitija "Zadruga", a kako kako je i sam izjavio on želi da u potpunosti stavi tačka na tu priču, te nema potrebu da se čuje ni sa kim iz njenog okruženja!

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Sloba Radanović

Budući da je pevačica Anabela Atijas, majka zadrugarke Lune Đogani, sa kojom je u prvoj "Zadruzi" prevario Kiju, izjavila da ga je posle svega što se izdešavalo pozvala telefonom, ali da joj nije odgovorio na poziv, pitali smo Slobu da li je istina da je nedavno odbio da joj se javi na telefon.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Anabela Atijas

- Nedavno ne, pre nekih dva meseca me je nazvala, ali nisam se javio. Ne želim to ni da komentarišem, stvarno, nemamo mi tu više šta ni da pričamo. Ja, stvarno, njima želim sve najbolje u životu i karijeri. Ja sam se osvrtao na ono što je izlazilo po novinama i portalima, kada sam pevao žurku da me je Gagi zvao. Nije me zvao, nisam se ni sa kim čuo niti mislim da ima razloga - objasnio je Sloba koji nam je otkrio i da je nedavno bio kod Kije u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maria

06.12.2018 03:42

Sloba trebao odavno da prekine svaki kontakt sa svalerkinim okruzenjem.

Odgovori 28 2
Aljoša

06.12.2018 10:56

Sloba nema šta da priča sa Anabelom. Anabela nema pravo da ga zove i uznemirava. Neka zove i vaspitava svoju cerku kako treba da se ponaša.

Odgovori 27 3
Nina

07.12.2018 14:52

I da je bio oženjen Lunjarom, Sloba, posle razvoda nema sta da prica sa njenom majkom.

Odgovori 14 0