Kolarov se slikao sa vanbračnim sinom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov je konačno uslikan sa vanbračnim sinom Petrom, kojeg je dobio iz veze sa atraktivnom dizajnerkom Kristinom Mijačević.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Upravo ona je okačila na svoj Instagram profil emotivni video-klip u kome se vidi kako Aleksandar zasmejava Petra i igra se sa njim u dizajnerkinom domu. To je ujedno i prva slika reprezentativca Srbije sa naslednikom nakon brojnih spekulacija u vezi sa priznanjem deteta koje su ga pratile.

Petar je zauvek povezao Aleksandra i Kristinu

- Aleksandar redovno dolazi kod Kristine i viđa sina, a često i oni odlaze kod njega u Rim. On se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa naslednikom, kojeg obožava. Kristina i on su prevazišli sve nesuglasice, a Petar ih je dodatno zbližio - kaže dobro obavešten izvor, koji tvrdi da Kolarov i Mijačevićka i dalje jedno prema drugom gaje jaka osećanja.

- Nisu se ugasile emocije između Aleksandra i Kristine. Kako mališan odrasta, sve više su povezani i češće komuniciraju. Aleksandar želi da učestvuje u svakom segmentu Petrovog odrastanja. Nedavno im je kupio stan u jednom luksuznom naselju na Novom Beogradu kako bi dete moglo da ide u internacionalni vrtić - zaključuje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Sep 1, 2017 at 2:27pm PDT

Kako dalje saznajemo, Aleksandrova porodica prihvatila je činjenicu da on ima vanbračnog sina, pa je samo pitanje trenutka kada će mališa upoznati babu i dedu, koji žive u selu Vojka nadomak Nove Pazove.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Aleksandra, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećamo, Kristina i Aleksandar su bili osam godina u ljubavnoj vezi, iz koje se rodio sin Petar. Uprkos tome što je Aleksandar oženjen suprugom Vesnom, sa kojom ima dvoje dece, Nikolu i Unu, Kristina je pre dve godine odlučila da mu podari još jednog naslednika Petra. Nakon saznanja da je srpski reprezentativac napravio dete ljubavnici, a da je supruga uprkos svemu i dalje ostala sa njim u braku, u javnosti se podigla velika prašina, a Kristina i Aleksandar nikada javno nisu komentarisali situaciju u kojoj su se našli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading