Severina ispalila Kebu!

Autor: D. L.

Zabava

06.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Dragan Kojić Keba najavio je snajku kao počasnog gosta na svom nastupu u Sava centru, međutim, Severina u utorak uveče, kako saznajemo, nije ni bila u Srbiji.

RepublikaFoto: e-stock/Danijel Milutinović
Dragan Kojić Keba

Naime, Keba je sve do početka koncerta okupljenim medijima govorio da će sa snajkom zapevati na sceni, ali se ona do završetka njegovog nastupa nije pojavila ni u publici. Ni menadžer Bane Obradović, koji je učestvovao u organizaciji Kebinog spektakla, nije imao informaciju da Kebina snajka neće doći u Sava centar.

Keba je sve do početka koncerta govorio da će sa Seve zapevati na sceni

- Severina je trebalo da dođe u šminkernicu nakon što Kebin koncert počne jer je bilo predviđeno da nastupi na sredini koncerta. Svi su pretpostavili da će pevačica kasniti kako bi izbegla davanje izjava za medije, međutim, ona se do kraja pevačevog spektakla nije pojavila u Sava centru - priča naš izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

 

- Na vratima šminkernice u kojoj se Keba spremao pisalo je Severina, što dovoljno govori da je trebalo da bude na koncertu i da otpeva četiri pesme - "Virujen u te", "Ja samo pjevam, ja samo sviram", inače omiljenu Draganovu pesmu, i još dve koje je trebalo da peva sa njim. Međutim, od Seve nije bilo ni traga ni glasa - kaže izvor i dodaje da je Severina pre pet dana odložila nastup zbog navodnog virusa, ali da je uprkos tome obećala Kebi da će se pojaviti u Sava centru.

 

- Severina je pre pet dana otkazala nastup u Nemačkoj, a tada se pravdala da je virus lomi. Ipak, Kebi je rekla da će se stopostotno pojaviti na njegovom koncertu jer je mnogo puta bila primorana da peva i pod temperaturom. Međutim, iako se osećala znatno bolje, zabila je nož u leđa svekru na najgori način - zaključio je izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading