Darko se leči u apartmanu patrijarha Pavla i Bate Živojinovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić, koji se trenutno oporavlja u banji Selters nadomak Mladenovca od posledica stravične saobraćajne nesreće, boravi u najluksuznijem apartmanu ovog lečilišta, u kom su svojevremeno dane provodili i pokojni patrijarh Srpske pravoslavne crkve gospodin Pavle i zvezda jugoslovenske kinematografije Velimir Bata Živojinović.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko Lazić će u ovom apartmanu provesti 45 dana, a činjenica da ima privilegiju da bude u prostorijama koje su koristili patrijarh Pavle i Bata Živojinović za njega predstavlja veliku čast.

Luksuzni apartman je bio mnogima taličan jer su se brzo oporavili

- Patrijarh Pavle se u banji Selters lečio pre 12 godina, kada je povredio kuk. On je boravio baš u apartmanu u kom trenutno boravi Darko. Pored patrijarha, i pokojni Bata je pre pet godina bio smešten upravo u apartmanu 317, na traćem spratu stacionara. Kada se smestio u apartman, Darku je medicinsko osoblje ispričalo da ima privilegiju da spava u sobi u kojoj su boravili naši velikani, a on je tada rekao da mu to mnogo znači - počinje priču za naš list dobro obavešteni izvor i konstatuje da će folker ovaj apartman platiti polovično.

- Darko će u banji provesti 45 dana, a od toga će polovinu troškova lečenja pokriti RZS, a polovinu on. Lazić je od zaposlenih u ovoj banji saznao da se svako ko je boravio u njegovom apartmanu brzo oporavio. Siguran je da će i njemu luksuzni apartman biti taličan i da će banju napustiti na nogama - uverava izvor i konstatuje da je folker odlučio da sve tretmane obavlja upravo u svom apartmanu.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

- Darko je za sedam dana, koliko boravi u banji, samo nekoliko puta odlazio na tretmane van apartmana. Zbog velikog interesovanja javnosti za njegov slučaj, on oseća pritisak, pa je zamolio fizioterapeute da s njim rade vežbe u apartmanu. Oni su zbog toga u njegovu sobu prebacili sve neophodne aparate, a Lazić je do daljeg odložio odlazak u slanu sobu i džakuzi - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/darko015
Patrijarh Pavle

Podsećamo, patrijarh Srpske pravoslavne crkve gospodin Pavle se 2006. godine lečio u banji Selters nakon što je u nju stigao iz Banje Koviljače. Patrijarh je dugo bio na rehabilitaciji zbog teške povrede kuka koju je zadobio pri padu. Ipak, terapija u banji mu je poboljšala stanje sve do naredne godine, kada je zbog problema sa srcem primljen na Vojnomedicinsku akademiju. Takođe, u Seltersu se 2012. godine lečio i pokojni glumac Velimir Bata Živojinović nakon što je doživeo težak moždani udar.

RepublikaFoto: Tanjug
Bata Živojinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading