Saša, Haris i Bajaga za Novu godinu pevaju Beograđanima, a Rasta dan kasnije!

Autor:

Zabava

04.12.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačan spisak izvođača za Novu godinu koji će nastupiti ispred Doma gradske Skupštine, ovoga puta je impresivan.

Foto: Promo
Od 30-og decembra počinju koncerti ispred Doma gradske Skupštine

Haris Džinović, Bajaga i instruktori, Saša Kovačević i Dejan Petrović Big bend nastupiće 31. decembra na dočeku Nove godine na bini ispred Doma Narodne skupštine, potvrdili su danas u Skupštini grada organizatori iz Centra beogradskih festivala (CEBEF).

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
I on je jedan od izvođača za Novu godinu... Saša Kovačević

Dan kasnije, 1. januara, pred Narodnom skupštinom će od 14 sati nastupiti Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta s gostima, među kojima su solisti Beogradske opere, te Aleksandar Eraković, Bojana Vunturišević, Leontina Vukomanović sa horom "Čarolija" i Ana Stanić. Na istoj bini uveče će nastupiti Senidah, Rasta, Gramofondžie i "Disciples".

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Za reprizu Nove godine ispred Doma gradske Skupštine nastupa i Rasta

Žurke pred Narodnom skupštinom počeće već 30. decembra uveče, kada će nastupiti pobednici digitalne aktivacije "Sviramo kaver", potom domaći bend S.A.R.S. a za njima i "Stereo MC's" i "Rudimental".

Zamenik gradonačelika Beograda Goran Vesić istakao je da su za 30. decembar, za koji je program uveden poslednjih nekoliko godina kao uvertira za doček, ovoga puta posvećen mlađoj publici.

- Ove godine prvi put uvodimo i 1. januar. Tada ćemo u dva sata imati koncert klasične muzike gde će natupiti Aleksandar Sedlar, a uveče su planirani koncerti Raste, Gramofondžija i "Disciples" – kazao je Vesić.

Pored njih u okviru manifestacije "Beogradska zima" nastupiće i mnogi drugi muzičari među kojima su i Lena Kovačević i "Neverne bebe", dodao je zamenik gradonačelnika.

- Pripremili smo odličan program koji počinje 1. decembra, a završava se 31. januara. Tokom ta dva meseca, koliko će trajati "Beogradska zima", potrudili smo se da ugodimo prvo našim sugrađanima, a onda i svim gostima grada Beograda – rekao je Vesić.

- Klizalište na Trgu Nikole Pašića će postati Ledeni park, prostiraće se na 1.200 kvadrata i u svojoj ponudi će imati i sankalište za najmlađe, kao i gejming zonu, ali mnoge druge interesantne sadržaje i programe. Beogradska zima počinje 1. decembra 2018. godine i trajaće do 31. januara 2019. godine. Održaće se na više od 20 lokacija - najavljeno je iz CEBEF-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading