Jovana otkrila zašto je napravila dugu pauzu: Nisam mogla da se izborim da decu prepustim nekom drugom!

Autor:

Zabava

04.12.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Pajić od skoro se vratila na muzičku scenu kao nova pevačica benda "Ministarke", posle sedmogodišnje pauze.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Sale Tropiko i Jovana Pajić...

Pajićeva je stekla popularnost u "Zvezdama Granda", ali se povukla iz javnog života posle udaje za kolegu Aleksandra Cvetkovića.

Oni su u međuvremenu dobili dvoje dece Helenu (6) i Đinu (2). Iako je godinama trpela pritisak kada će se vratiti karijeri, pevačica je priznala šta je bio prelomni trenutak da prekine sedmogodišnju pauzu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sale i Jovana, uživaju u ljubavi...

- Ništa nije unapred smišljeno. Ja sam neko ko uvek prati svoj osećaj i ja sam želela da sve ove godine budem u ilegali. Saša ima naporan tempo života, a s obzirom na to da se bavimo istim poslom razmišljala sam šta ćemo s decom, pa nismo ih stvarali da bi dadilje, bake i deke obavljali to umesto nas. Ja nisam mogla da se izborim sa tim da decu prepustim nekom drugom, ali sada kada su one veće došao je red na mene - rekla je Jovana u jutarnjem programu "Jutro sa Jovanom i Srđanom" i dodala da su ćerke odlično reagovale na činjenicu da mama ponovo radi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading