Sada jedu beli luk, a za ovo su Jovana i Željko pukli neviđene pare!

Autor:

Zabava

04.12.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko i Jovana Joksimović su pre četiri godine stali na ludi kamen, a njihova zajednica do danas broji pet članova, odnosno sina Kostu i ćerke bliznakinje Srnu i Anu.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Željko i Jovana...

Budući da je reč o jednoj od najomiljenijih voditeljki i izuzetno popularnom pevaču, mediji su mesecima pre ovog događaja brujali o svim detaljima vezanim za obeležavanje ovog veoma važnog datuma u njihovim životima.

Podsetimo, par se prvobitno venčao na Maldivima 2012. godine, da bi dve godine kasnije upriličili i crkveno venčanje u prestonici.

 

Osim samog venčanja, istog dana su Joksimovići krstili i u to doba šestomesečnog sina Kostu.

RepublikaFoto: instagram.com/jjovanajoksimovic
Željko i Jovana na dan venčanja, pre četiri godine...

- Jovana i Željko su odlučili da za svoje goste odaberu najbolje. Ako ih vreme bude poslužilo, svadba će biti upriličena u prelepoj bašti restorana. Mladenci su se odlučili za švedski sto, na kome će se pored hladnog predjela naći svi specijaliteti domaće kuhinje, sirevi, jagnjetina, prasetina, mešano meso, morski plodovi, a služiće se najskuplja vina i žestoka pića - ispričao je svojevremeno jedan od izvora bliskih paru za medije.

RepublikaFoto: Republika.rs
Jovana i Željko uvek doterani...

- Veliko slavlje za oko 200 zvanica biće upriličeno u jednom od najelitnijih beogradskih restorana čija će bašta tog dana biti posebno dekorisana. Svadbeni meni po osobi kreće se od 65 do 90 evra, a Joksimovići su se odlučili za najskuplji jer svojim gostima žele da pruže sve najbolje. Samo za restoran mladenci će iskeširati 18.000 evra, ali kad se troškovima doda i venčanica, odelo, dekoracija i muzika, dolazi se do sume od 25.000 evra. Široko - preneo je te godine isti izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading