Brega sprema spektakl u Areni!

Autor:

Zabava

04.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar kod Amidžija otkriva detalje o koncertu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Bregović...

Voditelj Ognjen Amidžić ugostiće večeras u svojoj emisiji "Amidži šou" jedinog domaćeg dobitnika prestižne Gremi nagrade Gorana Bregovića u svom studiju pred njegov koncert, koji će 15. decembra održati u Štark areni. Naime, jedno od najvećih imena stare Jugoslavije obradovaće obožavaoce velikim spektaklom, a Bregović će sa Ognjenom u studiju razgovarati o raznim aktuelnim temama, ali i o privatnom životu, o kom retko priča u javnosti. Ovaj koncert neće zaostajati za njegovim nastupima koje ima širom sveta u najvećim i najprestižnijim dvoranama, a pevač je već otkrio da sprema spektakl kakav dosad nije viđen na našim prostorima.

U okviru koncerta muzičar će imati i promociju njegovog aktuelnog albuma "Tri pisma iz Sarajeva", gde će mu biti gosti na violini Zijed Zuari iz Tunisa, Geršon Lizerson iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading