Progovorio Lazićev lekar: Doktor otkrio kako se Darko ponaša!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.12.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić maksimalno je zbrinut u Selters banji u Mladenovcu, što je potvrdio i njegov lekar.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Darko sa majkom Brankom...

Pored roditeljske brige, pogotovo od strane majke Branke Lazić, koja je s njim u apartmanu 24 sata, medicinsko osoblje konstantno prati pevačevo zdravstveno stanje. Da se folker uspešno oporavlja potvrdio je i njegov lekar, doktor spec. fiz. med. i rehabilitacije Miloš Z. Poleksić.

- Kolege iz KBC Zemun i ortopedi sa Banjice su odradili fenomenalan posao. Njegovo opšte stanje je stabilizovano i ugrađena je endoproteza desnog kuka. U kakvom je stanju bio, sada je fenomenalno. Što se tiče samog Darka, tek je započeta rehabilitacija u našoj ustanovi. Preko vikenda smo ga vertikalizovali u pilot hodalici tako da sada može da odlazi na vežbe. Za početak to su kineziterapija, određena elektorterapija i radna terapija. Kako se njegovo stanje bude poboljšavalo, uvešćemo i druge vidove lečenja. Ono što mogu da kažem jeste da ga spremamo za hod na štakama - kaže doktor i dodaje da je Lazić veoma poslušan.

RepublikaFoto: instagram.com/miljan.official
Prvi selfi Darka Lazića sa prijateljem, nakon stravične nesreće...

- Vrlo smo zadovoljni Darkovim ponašanjem, on je fenomenalan pacijent. Nije zahtevan, disciplinovan je i sve što se traži od njega i porodice oni urade. On se trudi maksimalno, daje sve od sebe i generalno, vrlo su kulturni i on i njegovi. Terapije će biti veoma uspešne, ali neću da pričam o prognozi. Moramo da vidimo kako će da napreduje sam njegov oporavak. O Darku se vodi maksimalno računa. Uključeni su svi naši konsultanti, internista, neurolog, opšti hirurg. Rade se redovno laboratorijske analize i pretrage i ništa se ne prepušta slučaju - rekao je dr Miloš.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko i njegova verenica Marina...

Takođe, za brigu oko Darka, kao i ostalih pacijenata, zaslužni su direktor Instituta dr. Snežana Kostić i medicinski direktor dr Ljiljana Šekularac, koje su u zaslužne za prijem i najbolje uslove za Darka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading