Provešće praznike na egzotičnoj destinaciji: Ceca do Arkanovog pomena van zemlje, a evo s kim!

Autor: Informer.rs

Zabava

03.12.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović proslaviće s porodicom najradosniji hrišćanski praznik Božić u dalekom Meksiku

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca i Anastasija...

Pevačica nastupa u Kankunu 3. i 4. januara, nakon čega će uživati na obalama Karipskog mora sve do Srpske nove godine, kada će se vratiti u Srbiju jer 15. januara daje pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Radujem se nastupima u Meksiku, a posle ću ostati sa Anastasijom, Veljkom i Bogdanom tamo. Želim malo da se odmorim od svega. Božić ćemo proslaviti tamo, do 7. januara postimo, ali ćemo na Božić organizovati pravu prazničnu trpezu. Drago mi je što ću biti sa decom jer je to porodični praznik. Ostaćemo u Kankunu do Željkovog parastosa - rekla je folk diva.

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Bogdana i Veljko...

Pre puta u Meksiko, za Novu godinu Ceca će odmarati u svom domu.

- Za doček ću biti sa Lidijom i Predragom, decom i prijteljima. Anastasija i Veljko će verovatno nešto organizovati sa svojim partnerima i neće biti sa nama, ali mi ćemo uživati. Lidija i moj zet su odlični kuvari pa će sigurno biti lepa trpeza, ali posna... Dok drugi budu krkali prase, mi ćemo brstiti ribu, ali to nam ne smeta - dodaje pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Svetlana Ceca Ražnatović...

Ceca kaže da se, za razliku od sestre i zeta, ne snalazi u kuhinji.

- Mene to ne zanima, da me zanima naučila bih do sada. Imam mnogo drugih obaveza, tako da nemam kada da razmišljam o kuvanju - iskrena je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading