Ceca: Niko neće da me zaprosi!

Autor:

Zabava

03.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović (45) održala je u subotu uveče veliki koncert povodom otvaranja zimske sezone na planini Jahorini i tom prilikom je za Srpski telegraf otkrila da nijedan muškarac neće da je zaprosi!

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović

Ona tvrdi da pripadnicima jačeg pola fali hrabrosti u trenucima kad pokušavaju da je osvoje, pa stoga retko i pokušavaju. Ražnatovićeva je pred obožavaoce izašla odevena u belu bundicu sa šubarom na glavi, a publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom. I pored minusa koji je te večeri harao planinom, pevačica je svojom pesmom bez problema zagrejala masu.

- Teško da meni može da se desi da me neko zaprosi, i na koncertu, a čini mi se i ovako. Nije se pojavio gospodin koji ima hrabrosti za tako nešto, ali mislim da ni ja ne bih pristala. Čini mi se da zato niko i ne pokušava.

 Ceca: Bogdanu smo lepo prihvatili, ona mi je kao druga ćerka

  • Kako te je dočekala publika na Jahorini?

- Obožavam Jahorinu i uvek se radujem kada dođem ovde, naročito kada se družim sa svojom publikom, kao što je to bio koncert povodom otvaranja zimske sezone. Publika je bila sjajna, hladnoća se nije osetila, a atmosfera fenomenalna. Volim tu neposrednu interakciju koju imam sa svojom publikom, a na nastupu smo razmenili toliku količinu ljubavi i pozitivne energije da nam ni minus nije mogao ništa.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović
  • Sada postiš, da li ti je bilo teško da se suzdržiš od fenomenalne hrane na Jahorini?

- Na postu sam i žao mi je što ne mogu da jedem pršutu i ostale fenomenalne specijalitete. Moram da pazim da se ne omrsim.

  • Da li ćeš imati vremena za skijanje, grudvanje?

- Uh, nažalost, neću. Ja jesam letnje dete, ali volim zimu na planini najviše zbog svežeg planinskog vazduha. Uživanje u snežnim čarolijama prepuštam svojim sestrićima i deci, za mene je dovoljno dobro društvo, kamin, čaša vina, pršuta i lagana muzika.

  • Kako se slažeš sa snajkom Bogdanom?

- Moja snajka Bogdana i ja se od samog početka odlično slažemo. Mi smo velika porodica. Svi smo je lepo prihvatili, ona mi je kao druga ćerka. Veljko i ona se fenomenalno slažu i želim im sve najbolje u zajedničkom životu, a ja sam tu samo da pomognem i da uživam u njihovoj sreći.

  • Šta planiraš po povratku u Beograd kad su koncerti u pitanju?

- U ponedeljak bodrim naše košarkaše "orlove" protiv Grčke za kvalifikacije i verujem da ćemo pobediti jer Srbija ima tako dobre sportiste i verujem u uspeh. Nakon toga putujem u Kankun, gde imam veliki koncert, i posle toga Novu godinu dočekujem u krugu porodice, a za reprizu pevam u Petrovcu.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović
  • Nedavno si posetila Izrael, kakvi su utisci sa tog putovanja?

- Fenomenalni. Prepuna sam utisaka. Oduvek sam želela da posetim mesto gde je Isus rođen, kao i da obiđem grob, i sada mi se želja ostvarila. Obišli smo crkvu koja je sagrađena iznad pećine i impresionirana sam kako to sveto mesto ima jaku energiju. Sve je to preživelo ratove i osvajače i, na sreću, plemeniti ljudi su uspeli da ga sačuvaju. Poseban osećaj i emocija je na Hristovom grobu. Bilo nas je baš dosta, oko 150 ljudi. Jedna sjajna zdrava atmosfera i to zaista treba doživeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading