Ni ne slutite: Evo čime se bavila Lepa Brena pre nego što je postala poznata!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

02.12.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti pre nego su postali slavni bavili su se raznim poslovima.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena...

Pre nego što je pesmom osvojila celu bivšu Jugoslaviju i postala Lepa Brena, Fahreta Jahić je radila kao bebisiterka u jednoj beogradskoj porodici. Dosta godina kasnije, ispostavilo se da je Brena čuvala pevačicu Anu Štajdohar.

Danijela Vranić je po dolasku iz Valjeva u Beograd, kratko vreme radila kao dadilja dece Merime Njegomir.

- To je bilo kada sam završila srednju školu i upisala studije. Možda zvuči smešno, ali bila sam inspirisana američkim načinom života i želela sam da radim kao bebisiterka kako bih zarađivala za život tokom studija. Suprug Merime Njegomir je organizovao intervju i on me je i zaposlio, jer je shvatio u kakovoj sam situaciji tada bila i da mi je posao bio potreban. U njihovoj kući je bilo četvoro dece sa kojima, nažalost, nisam uspela da izađem na kraj, jer sam bila mlada i neiskusna u tom poslu - govorila je ranije Danijela.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Glumica Mina Lazarević...

Mina Lazarević je veoma rano zaradila svoj prvi džeparac:

- Kao mala počela sam da zarađujem tako što sam držala časove klavira, solfeđa. Prve ozbiljnije časove davala sam bili kada sam imala 14 godina, a učenice su mi bile sa akademije. Tek posle rada sa mnom položile su solfeđo, do tada su padale. Imala sam svoje metode kako da ih naučim, ja sam ruska klavirska škola, a njihov moto je besomučno ponavljanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading