Maja Nikolić žestoko isprozivala Gocu Tržan!

Autor:

Zabava

02.12.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan rekla je u poslednjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" da je pesma "Odlazi" njene koleginice Maje Nikolić dosadna i da deca ne bi trebalo da je pevaju.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Mala dinamitna...Maja Nikolić

Ovo mišljenje iznela je nakon što je čula izvođenje te numere od strane jedne devojčice, a kako joj se nimalo nije dopalo, počela je da sipa kritike. Prvo se pozabavila izgledom tinejdžerke, rekavši da izgleda kao žena od 70 godina, a onda dodala da je pevala kroz nos.

- Morate da pravite malo šou, znaš. Zato što se vi borite za gledanost, sebi, a ne nama. Ako pevate dosadne pesme... Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne pesme, a ako ih još i loše otpevate, onda ode mast u propast - rekla je Tržanova.

Gocin komentar na račun pesme "Odlazi" nimalo se nije svideo Nikolićevoj.

- Pesma je dobila tri prve nagrade i definitivno pripada stilu devedesetih. Goca ima komplekse, ali zbog čega? Uvek sam znala da je Goca ljubomorna i da me kopira. Svi znamo da je u grupi Tap 011 Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu.
RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan...

Ona peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje, jer ona pesmu "Odlazi" nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao što ju je ta devojčica otpevala - rekla je Maja i nastavila još žešće da proziva koleginicu.
- Goca je toliko dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za Teletabise!

Ako me budu zvali u stolicu "Pinkovih zvezdica", dokazaću da je Goca nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna, što je ovim komentarom i dokazala. Kija Kockar mnogo bolje peva od Goce, njoj je po kompetentnosti i popularnosti mesto u "Pinkovim zvezdicama". Goca nema nema ni talenat ni izgled ni popularnost, totalni je višak u žiriju - zaključila je Nikolićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

02.12.2018 11:36

Iako nisam fan ni Maje Nikolic, ipak sve mislim isto kao i ona o Goci Trzan, koja mi tako ide na nerve, time sto je puna sebe, bez pokrica. Zbog nje ne gledam Zvezdice.... jer kada cujem njene komentare, dranje dok deca pevaju, muka mi je !