Darko u banji stao na noge!

Autor:

Zabava

01.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić (27) posle 38 dana premešten je iz Zemunske bolnice u banju Selters, gde je smešten u najskupljem apartmanu, a kako Srpski telegraf saznaje, konačno je stao na noge! Folkeru se zdravstveno stanje popravlja iz dana u dan, zbog čega je počeo da šeta.

RepublikaFoto: instagram.com/miljan.official
Darko Lazić i Miljan Vračević

Naime, Darko ne sme da bude u sedećem položaju zbog kuka koji mora što pre da sraste pravilno, te je prinuđen da stoji ili leži.

Fizioterapeuti su non-stop uz Darka jer je nestabilan, ima vrtoglavice od ležanja i blagu atrofiju mišića

- Čim je Laziću zdravstveno stanje bilo dovoljno stabilno, doktori su odlučili da ga premeste iz KBC u banju gde nastavlja lečenje i oporavak. On je u apartmanu u kom je smešten posle 38 dana uspeo da stane na noge, a najsrećniji su bili njegovi najbliži, koji su se rasplakali čim su saznali šta se dogodilo. Laziću su lekari odmah objasnili da ne bi smeo da sedi jer je u ovom trenutku najvažnije da mu kuk pravilno zaraste. On zbog toga mora da mora da bude u krevetu ili da se kreće - priča naš dobro upućen izvor.

Nakon što je folker seo krajem nedelje prvi put posle teške saobraćajke, tim lekara i fizioterapeuta je neprestano uz njega jer strahuju da bi mogao da padne i da se povredi.

- Postoji velika mogućnost da se Darku zavrti u glavi nakon što se pridigne iz kreveta jer je njegov organizam i dalje slab. Može da padne i da se povredi usled vrtoglavice, pa kad god hoće da se uspravi i stane na noge, neko od doktora je pored njega i pomaže mu. On ima blagu atrofiju mišića jer je dugo ležao, a nesvestica je propratni simptom - priča naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, u momentu kad je Darko prvi put stao na noge, u prostoriji u kojoj leži bili su i njegovi najbliži, kojima su odmah krenule suze kad su ugledali Darka kako se uspravlja i ustaje iz kreveta.

- Darkovi roditelji i verenica Marina Gagić bili su u prostoriji u trenutku kad je Darko stao na noge i njihovoj sreći nije bilo kraja. Kad su videli kako Darko stoji, nisu smeli da ga diraju, pa su se okrenuli i počeli da grle doktore koji su takođe bili presrećni što Lazića konačno vide van bolničke postelje. Otišli su kući nasmejani i nisu mogli da sakriju radost - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading