Šako otkida na Grujićku: Napalim se kad vidim Kaćine jezik i usne!

Autor: D. Stević

Zabava

01.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Šako Polumenta ne može da sakrije fasciniranost koju gaji prema koleginici Katarini Grujić, sa kojom je nedavno snimio duet i spot u Parizu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Šako Polumenta

Naime, Šako za Srpski telegraf otkriva da je pored vokalnih sposobnosti pevačicin atraktivan izgled bio razlog što je za duetsku pesmu izabrao baš nju.

Uživao sam gledajući golišavu Kaću dok smo snimali spot

- Kaća ima seksepil, koji mi je privukao pažnju. Volim kada je žena graciozne građe, sa punijim usnama, baš kao što je ona. Naročito mi se dopada što se oblizuje dok priča, to je jako seksi. Uživao sam gledajući je golišavu dok smo snimali spot. Samo mi je žao što ekranizacija naše pesme nije u boji jer bi se onda bolje videli svi Kaćini atributi. Ne mogu da sakrijem da volim lep život i lepe žene. Stalno je savetujem da treba da liči na sebe jer me podseća na jednu našu veliku zvezdu, ali ne želim da kažem ko je u pitanju. Odmah smo se odlično uklopili jer je ona neko ko mnogo ulaže u svoju karijeru i siguran sam da će za nekoliko godina da bude jedna od najvećih zvezda na našim prostorima - uverava Šako i tvrdi se oseća zapostavljeno zbog rijaliti-igrača koji su postali pevači.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

- Moje stare pesme se pevaju i pevaće se, a njihove će se zaboraviti odmah po izlasku sledeće pesme. Siguran sam da će karijere rijaliti-učesnika trajati koliko i pakla cigareta. Uzeću za primer Slobu Radanovića, koga jako poštujem. On je divan momak i odličan vokal, ali nema faktor iks i sposobnost da svoju karijeru godinama drži na istom nivou, neće se on dugo zadržati na estradnom nebu. Iza Slobinog uspeha stoji neko, nije sam postigao sve ovo, zato i neće opstati. Sve ovo doživljavam kao veliku nepravdu prema mojoj karijeri - kaže Polumenta, koji se osvrnuo i na pobednicu rijalitija "Zadruga 1" Kristinu Kiju Kockar.

Razočaran sam što je Kija bez pokrića popularna

- Kija je bez pokrića postala pevačica i spisateljica. Sva pažnja usmerena je na nju. Nastupa svuda, zauzima sav medijski prostor pevačima koji zaista vrede. Iza njenog uspeha takođe neko stoji, sama nije sve ovo postigla. Loše peva, iako ide na časove. Razočaran sam trenutnom situacijom na našoj estradi. Kako bi bilo da sve prevarene žene počnu da se bave pevanjem - zaključuje Polumenta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading