Darko se sa penzionerima leči u banji!

Autor:

Zabava

30.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić je posle 37 dana lečenja od posledica teške saobraćajne nesreće napustio KBC Zemun.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko sa verenicom Marinom...

Folker je u pratnji prijatelja Miljana Vračevića i roditelja Branke i Milana kolima Hitne pomoći prebačen u banju Selters nadomak Mladenovca, koja je poznata kao lečilište u kome borave uglavnom stariji pacijenti koji imaju probleme sa kostima.

Roditelji Darka Lazića nisu krili sreću što je njihov sin izašao iz bolnice, a u KBC Zemun su došli juče oko pola osam, kada su im lekari saopštili da Darko može da napusti ovu ustanovu. Otpusna lista se čekala sat i po vremena, budući da su doktori detaljno proverili da li je apsolutno sve u najboljem redu kako bi Lazić bio spreman da izađe.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Darkova majka...

S obzirom na to da Darko još ne može samostalno da hoda, njega je medicinsko osoblje iznelo na krevetu, a folker se posle mnogo vremena obratio novinarima.

Čim je došao, pevač je video brojne penzionere, a obećao im je da će im zapevati

- Dobro sam, ide nabolje - rekao je Lazić sa osmehom, a zatim je podigao ruku kako bi pozdravio pripadnike sedme sile.

Darko je potom prebačen u banju Selters, a kako za Srpski telegraf otkriva dobro obavešteni izvor, pevač je tokom transporta imao najbolje moguće uslove.

RepublikaFoto: instagram.com/miljan.official
Prva slika Darka Lazića sa prijateljem, nakon izlaska iz bolnice...

- Lekari su u sanitetskom vozilu podesili temperaturu na 21,7 stepeni kako Darku ne bi bilo hladno, a on se sve vreme šalio sa medicinskom sestrom, roditeljima i prijateljem Miljanom Vračevićem. Ova promena će mu mnogo prijati jer je više puta ponavljao da mu se intenzivna nega smučila - tvrdi izvor i konstatuje da je Darko u banji dobio najbolji apartman, a da će mu društvo praviti brojni penzioneri koji se trenutno tamo nalaze na lečenju.

RepublikaFoto: instagram,.com/darkolazicofficial
Darko Lazić pre stravične nesreće, koju je doživeo...

- Darko je tražio da bude u renoviranom delu stacionara i dobio je najbolji apartman. Čim je došao u banju, video je starije ljude koji se tu leče, što ga je iznenadilo. Rekao je u šali roditeljima da će im zapevati neku pesmu da im ubrza oporavak - uverava izvor i zaključuje da će Lazić u ovoj banji imati kraljevski tretman.

- Selters banja poseduje džakuzije, slane sobe, dva bazena, lekovito blato. Zbog toga su lekari savetovali Darka da nema potrebe da ide u inostranstvo na rehabilitaciju jer na samo nekoliko kilometara od Beograda može da nastavi oporavak - zaključio je izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading