Republika saznaje: Evo u kojoj banji će se oporavljati Darko Lazić!

Autor:

Zabava

29.11.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je danas izašao iz bolnice. Pevač je više od mesec dana proveo u Kliničko bolničkom centru "Zemun" nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Porodica je odlučila da on dalje nastavi lečenje u banji Selters u Mladenovcu koja je posebno delotvorna za lečenje:  stanja posle povreda lokomotornog sistema, povrede kostiju, zglobova, mekotkivnih struktura, neuroloških oboljenja i oboljenja krvnih sudova.

Pevač je jutros sanitarnim kolima prebačen u banju. On se prilikom izlaska iz bolnice nasmejao i mahnuo rukom u znak pozdrava, a na pitanje kako se oseća, odgovorio je sledeće:

- Dobro sam, ide na bolje.

Da podsetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču. Njegov auto se četiri puta prevrnuo i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio povrede zbog kojih su mu se lekari borili za život, a sada se uspešno oporavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading