Lekari dali važnu informaciju: Darkovi roditelji konačno odahnuli!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

28.11.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, koji se od 23. oktobra kada je doživeo saobraćajnu nezgodu, nalazi na odeljenju intenzivne nege u KBC Zemun, zdravstveno je mnogo bolje.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Konačno odahnuli... Darko sa majkom

Naime, danas su lekari saopštili porodici da Darko već dva dana nema temperaturu, što je njima dalo vetar u leđa da sve lakše prebrode.

- Darko se odlično oporavlja. Mali problem bila je blago povišena telesna temperatura, ali ni nju više nema. Pluća su sasvim u redu, a on je sve veseliji. Jedva čeka da napusti odeljenje intenzivne nege- kaže izvor.

Roditelji Darka Lazića, Milan i Branka, danas su se u bolnici u ranim jutarnjim časovima zadržali oko pola sata, a majka je sinu donela pomorandže i banane.

Kako dalje saznajemo, nakon posete roditelja, u odeljenje intenzivne nege došli su fizioterapeuti, koji vežbaju sa folkerom.

-Fizioterapeuti svaki dan vežbaju sa Darkom i ono što je dobra vest je da se svi nadaju da će Darko u banji prohodati- završava izvor.

Inače, odeljenje intenzivne nege na kojoj se pevač nalazi, još uvek je zaključano i unutra mogu da uđu samo najuži članovi porodica bolesnika koji na ovom odeljenju borave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading