Seka: Neću da se spuštam na Darin nivo!

Autor:

Zabava

28.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić nastupiće u novogodišnjoj noći u jednom popularnom prestoničkom hotelu, gde će gostima prirediti veče za pamćenje, a za Srpski telegraf je otkrila da ne želi da odgovara na prozivke svoje koleginice Dare Bubamare.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Primirila se... Seka Aleksić

Aleksićeva je upoznata sa činjenicom da je Novosađanka ponovo proziva i zbija šale na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenja, međutim, rešila je da ne nastavlja bilo kakvo prepucavanje.

- Non-stop me mediji zovu za komentar zbog toga što me Dara proziva. Nemam nameru da se nastavljam sa njom niti da bilo šta komentarišem. Neka me pljuje koliko god hoće, ja ne želim da se spuštam na njen nivo. Ništa više ne bih komentarisala na tu temu - objasnila je Seka, koja je uz osmeh skrenula sa teme.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
I dalje je besna... Dara Bubamara

Ona je otkrila i da je njen suprug Veljko Piljikić zadužen za oblačenje pred svaki nastup i da ne izlazi na binu sve dok on ne iskontroliše da li je sve na svom mestu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/seka_aleksic
Veljko sve mora da iskontroliše... Seka sa suprugom

- Veljkov deo posla kada su moji nastupi u pitanju je većinom sveden na samu organizaciju. Ja na scenu inače ne izlazim dok moj suprug ne isproverava stajling i dok ne kaže da je sve na svom mestu. Nikad se nije desilo da se posvađamo jer ja znam da, ako on kaže da mi nešto savršeno stoji, sigurno je tako. Samo sam izrazila želju da u Novogodišnjoj noći nastupim u nekoj haljini crvene boje. Sestru Nataše Bekvalac, Kristinu Bekvalac, angažovala sam da mi sve oko autfita sredi. Ona sve to već sada priprema. Ona i ja se znamo jako dugo i odlučila sam da je jednom prilikom angažujem za nešto sasvim levo, pa smo spontano nastavile uspešno da sarađujemo i dan-danas. Sviđa mi se što ću ove godine nastupiti blizu kuće. Do Beograda mi ne treba puno vremena da doputujem iz Stare Pazove, tako da imam vremena da se za sve lepo pripremim i da Novu 2019. godinu dočekamo onako kako treba - rekla je Aleksićeva.

Seka: Na binu ne izlazim dok mi suprug ne isproverava stajling. On brine da sve bude na svom mestu

Podsetimo, Dara je imala ulogu modnog žirija u emisiji "Glamur", gde je ocenjivala stajling Seke Aleksić. Bubamara je tada rekla "Pa šta reći? Realno, katastrofa! Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading