Kad joj nju spomenu suze joj krenu: Kija prokomentarisala Draginjine reči!

Autor: Telegraf

Zabava

27.11.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar sinooć nije bila na promociji pesme i spota svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića jer je bila na snimanju "Pinkovih zvezdica", ali je ipak bila tema na ovoj proslavi iako se nije pojavila.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Svekrva sada nema ništa protiv nje... Kija Kockar

Nju je komentarisala bivša svekrva Draginja Radanović koja je izjavila da ne bi imala ništa protiv da njen sin snimi duet sa Kijom kao i da bi joj pružila i ruku:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica
Kiji pođu suze na oči kad je neko pita za njih... Sloba sa majkom Draginjom

- Oni su sad kolege. Normalno je da se podržavaju. Sve je to život i šou biznis- rekla je Draginja kratko na pitanje o Kiji i dodala da bi joj pružila ruku ukoliko bi se srele.

Međutim, Kristina nije bila raspoložena da da odgovor na Draginjine lepe reči, te je izvesno da nije zaboravila ponašanje svoje bivše svekrve. Njen komentar o tome da bi joj Draginja pružila ruku, kao i da nema ništa protiv ako bi se Sloba i ona pomirili, bio je oštar:

- Zaista ne bih odgovarala na takva pitanja. Ne bih gospođu udostojila komentara - kazala je Kija kojoj su u trenutku zasuzile oči.

Ipak, ono o čemu je Kija želela da govori je Slobina pesma koju je nahvalila:

- Čestitala sam Slobi na uspehu, pesma mu je super, iako je ološ. Ko sluša više stranu muziku, pesma će doći do njih. Pesma se zove "Kockar", zato sam dodala i "r". Tako sam zapamtila pesmu i tako ću je zvati, pitajte njega zbog čega. Za mene će tako uvek ostati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

27.11.2018 20:34

Sve se vrti oko para. Draginja najviše doprinela razvodu Slobe i Kije, kada je kazala Slobi da je Kija povela brakorazvodnu parnicu. On je odmah stupio u vezu sa švalerkom. Sloba je razveden već više meseci. Draginja sija od sreće i zadovoljstva. Pakuje Slobine pare i cveta. Zbog para je i oterala snahu Kiju. Kad bi Kija prihvatila da im Draginja bude blaganik sve bi bilo u redu.

Odgovori 16 1
mimi

28.11.2018 09:31

Draginja im rasturila brak da bi postala blagajnik.