Ona je najvažnija žena u životu Slobe Radanovića!

Autor:

Zabava

27.11.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović sinoć je organizovao promociju svoje nove pesme "Kocka" na koju su došle mnoge njegove kolege.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Pored kolega, podršku mu je pružila i porodica, te su majka Draginja, otac Dušan, kao i brat i sestra uživali u uspehu svoga Slobe.

S obzirom da je Radanović rekao da je pesma autobiografska, te da je njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar njegova najveća ljubav u životu, mnogi su došli do zaključka da je numera upravo njoj posvećena. Ipak, vrlo je diskutabilno da li je novopečena pevačica  i pored svih epiteta koje joj je bivši muž dodelio centralna ženska figura u njegovom životu.

Naročito što je on nakon sinoćnje promocije objavio fotografiju sa majkom Draginjom na kojoj je napisao broj jedan, što su neki protumačili kao jasan znak da je ipak njegova majka glavna ženska uloga u Slobinom životu.

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović sa majkom Draginjom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

30.11.2018 10:09

Draginja je centralna licnost i to bi bilo ok da nije pljuvala vazecu snaju a uzdizala ljubavnicu, histericnu, sifrovanu. Sad joj je Kija dobra jer ima stan i to bi bilo prakticno njenom sincicu a i duet s njom bi mu doneo popularnost i pare.