Tamara Đurić umalo izgubila život zbog guze, pa je opet napumpala!

Autor: Mediji

Zabava

26.11.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se prošle godine, kada je doživela kliničku smrt zbog loših akvafilera u zadnjici, zarekla da više neće pod nož, starleta se ponovo doradila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 12, 2016 at 7:20am PDT

Tamara Đurić, pošto-poto želi da bude Niki Minaž iz Smederevske Palanke!

Starleta koja je prošle godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije bila čak i klinički mrtva, ponovo je otišla pod nož.

Ona se ovog puta pobrinula da ne rizikuje život, pa je odlučila da njena guza bude u rukama najboljeg svetskog stručnjaka. Zahvaljujući njemu, jedna svetski poznata starleta, ali i jedna pop zvezda sa naših prostora imaju guzu za kojom se svi okreću. I dok se one na sva usta hvale da je njihova guza produkt mukotrpnog vežbanja, istina je ipak malo drugačija.

To Đurićeva odlično zna, zato je i sačekala da se kompletno oporavi nakon što joj je tim stručnjaka na VMA izvadio akvafilere koji su joj napravili haos u organizmu, pa je nedavno posetila Istanbul, gde je u jednoj od najprestižnijih bolnica sredila zadnji trap. Jeste da je nakon nekoliko operacija izjavila je da se kaje što se odlučila na povećanje zadnjice, ali po svemu sudeći, njoj nije došlo iz dupeta u glavu čim je ponovo rešila da ide pod nož. Na sreću, intervencija je bila uspešna, a Tamara sada ima guzu kakvu je oduvek želela.

Postoperativni tok je prošao u najboljem redu, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo oko 30.000 evra.  Đurićeva je konačno srećna i zadovoljna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

26.11.2018 18:15

Čini mi se da joj je pomodrela.