Kuku majko! Mile Kitić priznao: Marta me je uhvatila sa 3 devojke!

Autor: Puls

Zabava

25.11.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić važi za starog zavodnika na estradi. Iako je u srećnom braku sa Martom Savić koju je upoznao pre 30 godina na zajedničkom nastupu, često je dovođen u vezu sa mnogo mlađim devojkama. Međutim, to nikada nije poljuljalo njihov, i te kako, stabilan odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Mile Kitic
Mile Kitić i Marta Savić...

Popularni folker odgovorio je na pitanje šta bi bilo kada bi situacija bila obrnuta, odnosno šta bi bilo kada bi se Marta okrenula za mlađim muškarcem.

- Taman posla! Ja volim i kada se mlađi muškarci okreću za njom - izjavio je on.

U estradnim krugovima kruže priče da je Mile veliki šmeker, ali kako on kaže, nikada nije jurio koleginice.

- Ja volim žene, ali nikada ne bih na estradi bilo šta radio. Kada bih nešto uradio, ja bih to uradio negde gde sigurno niko neće videti, kao što to i rade biznismeni i mnogi drugi ljudi. Otputuju negde i pruže sebi zadovoljstvo za koje se nikad ne sazna - iskren je pevač. Potom je objasnio da takva vrsta "ventila" zapravo može samo da održi i učvrsti brak.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Mile Kitić i Soraja na snimanju spota...

- I Marta i ja podržavamo taj vid ventila, i to može da održava brak. To je bolje nego imati neke paralelne veze, to ne valja i to ne podržavam, a ovo ostalo... Mislim, ja volim da budem uvek malo tu oko ribica - kroz smeh je prokomentarisao Mile.

Pevač ne krije da uživa u društvu lepih žena, te o vezama sa njima u javnosti često govori. Tako je izjavio da za jedno veče može da dovede i po deset devojaka u hotel.

- Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge. Ona je na prvom mestu, moj prijatelj i majka mog deteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali, bila mi je podrška. Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu - rekao je i dodao:

- Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali svuda su oko mene lepe žene. Zezamo se. Sećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri devojke sedim, grlimo se, slikamo se... Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, zna i ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

26.11.2018 14:40

A Martina osveta?