Leka progovorio o upoznavanju s Kijom: Ona će odlepiti kad za ovo sazna!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija da su se Kristina Kija Kockar i Branislav Lečić upoznali i razmenili brojeve, o kojoj je pisao "Srpski telegraf" nije se dopala glumcu koji je poznanstvo sa pobednicom "Zadruge" pokušao da negira.

RepublikaFoto: Tanjug
Pravio se da ne zna ko je Kija... Branislav Lečić

- Ja ne pratim žutu štampu i verujte mi da nemam pojma ko je to. Niti sam razmenjivao brojeve telefona, niti sam šaputao na uvo bilo kome bilo šta, kao što kažete da u novinama piše... Zaista to nema veze s mozgom - izjavio je Leka, koji se potom "prisetio" poznanstva s Kijom, ali je i dalje negirao da su se zbližavali.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Neće joj se dopasti šta je o njoj rekao Leka, a taman su razmenili brojeve... Kija Kockar

- Bio sam na rođendanu kod onog malog iz „Tvoje lice zvuči poznato”... Kod Leona. Svratio sam samo nakratko, verujte. Ako se i desilo da je ta osoba bila tu, u separeu, ja to ne mogu da znam. Pozdravio sam se sa svima, upoznao, pružio ruku, ali to je sve. Nema tu mesta spekulacijama - izjavio je Lečić koji se, gle čuda, prisetio da je bio u klubu s Kockarovom.

A kada se se setio, u nameri da sve negira tvrdio je da mu je preselo što je uopšte te večeri iz kuće izašao:

- Ja toliko retko iz kuće izlazim da vam ne mogu opisati. Ne idem po noćnim klubovima, to mi nije svojstveno. Ovakvim tekstovima i povezivanjima sa izvesnim osobama koje ne poznajem samo me teraju da iz kuće uopšte ne izlazim - pravdao se glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

25.11.2018 08:55

Pitam se zasto se Leka uplasio.

Odgovori 10 1
Milko

25.11.2018 11:39

A kada je to Kija spomenula ovog gospodina? I nije mi jasno zasto je uopste komentarisu kada se toliko ogradjuju, postoji i ono "no comment".

Odgovori 10 0