Psiholog tvrdi: Anabela je loš roditelj!

Autor:

Zabava

23.11.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiholog Lidija Grujić smatra da je majka Lune Đogani, Anabela nedozrela kao roditelj i da pokušava da leči frustracije preko deteta, kao i to da joj je ćerka instrument u ostvarivanju ličnih želja!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

Dva dana nakon blogerkinog naricanja za Slobom Radanovićem, koji ju je iskulirao na žurki u "Zadruzi", i dalje se ne smiruju strasti. Za to je velikim delom odgovorna i sama Luna zato što je dan posle incidenta pričala da se ponašala dostojanstveno pred bivšim ljubavnikom, ali i njena majka Anabela, koja je rekla kako podržava svoju naslednicu!

- Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju, i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video. Koliko smo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, veliki je to bol. Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakoga da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - rekla je za medije Atijasova, dok se psiholog Lidija Grujić ne slaže sa njom.

- Anabela nalazi opravdanje ne samo za Lunino ponašanje već i za svoje kako bi se poštedela bola i etikete lošeg roditelja pred očima javnosti. Stanje u kome se Luna nalazi sumnjam da je čak i Anabeli znano. Jasno je da Luna ovom pričom proživljava svako životno nezadovoljstvo i odbijanje koje je ikada doživela. Sloba je probudio uspavane emocije u Luni - kaže Grujićeva za beogradske medije.

 

Javnost je šokiralo i to što joj je Anabela samo nekoliko sati nakon ćerkinog nervnog sloma poslala naočare koje treba da reklamira za novac u "Zadruzi". Takav potez, smatra psiholog, asocira da je Luninom okruženju najvažnija materijalna dobit.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Sreća majke ogleda se u zdravlju i sreći svog deteta. Problem nastaje kada nedozreo roditelj pokušava da leči frustracije preko deteta, kada svoje lične želje postavi tako da dete bude instrument u njihovom ostvarivanju. Anabela treba da stavi na papir šta joj je bitnije - zdravlje i život ćerke ili novac i slava! Svakako da je uloga majke ta da zaštiti svoje dete i usmeri, a ne da pravda postupke kada je šteta već načinjena - zaključila je Lidija Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

23.11.2018 11:54

Znamo mi odavno da Anabela Crna pokušava da leči frustracije preko deteta, kao i to da joj je ćerka instrument u ostvarivanju ličnih želja!

Odgovori 30 2
Kockar

23.11.2018 20:22

La famille Cremenco ?

Odgovori 12 1
Dijana

24.11.2018 15:24

Ga. Grujic je sve dobro rekla. Anabela jos sa tim sarlatanom od psihoterapeuta pokusa da zaradi a nije joj u interesu, da pomogne djetetu. Luna ima traume od malena; preljube, oca narkomana, tuca u kuci, Anabela ju ostavila samu i osla u Sarajevo... i glupo je, da je sada Zadruga kriva. Djoganiji su sjebali djete i sada ju prodajeju za marketing nadam se da ce uci socialne sluzbe i pomoci ili oduzeti ostalu djecu, jer Anabela je nesposoban roditelj i vrlo egoisticna osoba.

Odgovori 12 0