Darkova verenica proslavila Aranđelovdan, pa Laziću ovo odnela u bolnicu!

Autor: blic.rs

Zabava

22.11.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić dočekao je slavu Aranđelovdan u KBC Zemun, gde se nalazi već pet nedelja pošto je preživeo stravične povrede u saobraćajnoj nesreći kod rodnog Brestača.

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Marina Gagić i Darko Lazić

Darkova devojka Marina Gagić sa svojom porodicom je proslavila Aranđelovan, ali je u popodnevnim satima postila pevača, iako on još uvek ne sme da jede svu hranu, ona mu je donela namirnice koje su mu doktori odobrili. 

- Spremili smo Darku od svega po malo, ono što najviše voli da mu Marina odnese da ga posluži. Ne može on da jede baš kao kad je skroz zdrav, ali ono što može. Za sestre i lekare koji ga gledaju i pomažu mu da sve to preboli takođe smo spremili malo posluženje i koji sok, u znak zahvalnosti što brinu o našem Darku - rekla je Marinina baka Živka.  

Da podsetimo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Zadobio je teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Treću intervenciju je Darko imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading