Joksimović: Kolege mi zameraju što sam perfekcionista!

Autor:

Zabava

21.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad ne mogu da spavam ako nešto nije onako kako sam ja zamislio. Prilično sam zahtevan u studiju i volim da sve bude na svom mestu, otkriva Željko.

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek u elementu na koncertima...

Kantautor Željko Joksimović (46) ugostio je je juče predstavnike sedme sile u svom studiju "Minacord" na druženju pred zakazane koncerte, a za Srpski telegraf pevač je progovorio o životu, karakteru, porodici, ali i poslovnim saradnicima. Kako je istakao, veliki je perfekcionista, koji mnogo zahteva od saradnika, te ga opominju da ponekad ume i da pretera.

- Ja sam neko ko je po prirodi veliki detaljista i perfekcionista, pa je to jedna od stvari koje umeju da mi zamere. Ja sam prilično zahtevan u studiju i volim da sve bude na svom mestu. Nisam mnogo radio s kolegama, doduše, ali mislim da im sa jedne strane prija to što sam veliki detaljista jer onda imaju taj komfor da će krajnji rezultat biti odličan. Trudim se da budem što bolji jer imam mnogo mana. Nekad ne mogu da spavam ako nešto nije onako kako sam ja zamislio. Nadam se da će s vremenom sve to da se sredi i dođe na svoje mesto.

 Šta ti kolege najviše zameraju?

- Upravo to što znam da budem pomalo naporan dok radimo. Prezahtevan sam, ali mislim da mi to ne smatraju manom.

 Koliki ti je oslonac supruga Jovana i u poslu, a i u životu?

- Dobro, umem da se oslonim na Jovanu i mislim da me ona dobro podnosi sa svim mojim prohtevima. Odlično se slažemo, a jedno drugom se trudimo da u svakom trenutku budemo najbolja moguća podrška.

 Da li bi podržao neko od svoje dece ako bi nekad krenulo tvojim stopama?

- Ja bih u tom momentu bio neko ko bi davao ideje. Bio bih im podsticaj za te neke stvari koje bi sami zamislili na način na kojim to inače radim.

RepublikaFoto: Aleksandar Kujučev
Joksimović...

Željko: Srećan je čovek koji ima puno dece. Trudim se da im svima posvetim podjednako vremena

 Sa kim bi od folkera možda u budućnosti snimio duet?

- Poslednji duet koji sam snimio, ako se dobro sećam, bio je onaj sa Harisom Džinovićem. Već sam se mešao sa folkerima. Moram da kažem da inače volim narodnu muziku. Ume baš da mi prija. Ponekad je dobro praviti te muzičke mešavine i miksovanje folka i popa.

 Mnoge tvoje kolege danas preterano koriste autotjun. Kako to komentarišeš?

- Vidim da je taj neki novi priliv muzike aktuelan svuda u svetu. Kod nas je u poslednjih nekoliko godina baš u ekspanziji. Sve što ljudi prihvataju oberučke treba da postoji. Nemam ništa protiv.

 Kolege te stalno hvale da odlično izgledaš za svoje godine. Kako se neguješ?

- Mislim da je sve stvar genetike. Meni i mama i tata vrlo dobro izgledaju. S druge strane, vodim računa o fizičkom izgledu. Pazim šta jedem i kako živim. Ne kaže narod bezveze: "Ko se čuva i bog ga čuva".

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
U srećnom braku sa Jovanom...

 Imaš puno dece, uspevaš li svima da posvetiš jednako vremena?

- Srećan je čovek koji ima puno dece. Iako je u nekim trenucima teško da im se svima posvetim u istoj meri zbog brojnih obaveza, mislim da nekako uspevam sve da postignem. Trudim se da svi što više vremena provodimo zajedno.

 Koliko pevača može da se pohvali time da napuni Sava centar ovoliko puta zaredom?

- Ja mogu samo da kažem da mi je prepuno srce zbog toga što je ova moja zamisao da na ovaj alternativni način izvedem sva tri koncerta. Spojili smo zabavu, muziku i jedan praznični duh u jedan projekat. Ima mnogo pesama koje su u novim aranžmanima. Mislim da će sve zvučati fantastično. Ja sam planirao da napravim jedan koncert, međutim, interesovanje publike je bilo toliko da smo odmah zakazali još dva termina pored fiksnog.

 Ima li nekih novina u odnosu na prošlogodišnje nastupe?

- Ove godine imamo presedan i novi program. Pesme su iste, taj deo se ne menja, ali ćemo uneti novu energiju i neka iznenađenja za publiku.

Inače, Joksimović će u Beogradu 3. decembra održati koncert u Sava centru u sklopu treće sezone projekta "Dva sveta", a zbog velikog interesovanja zakazao je još dva nastupa na istom mestu 6. i 12. decembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading