Pronađena Irina Vukotić: Evo šta sad radi odbegla voditeljka!

Autor:

Zabava

20.11.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle uspešnog početka nove sezone, ekipi emisije "Novo jutro", najgledanijeg jutarnjeg programa svih komericijalnih TV emitera, prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen, pridružio se novi voditeljski tandem. Dolazak Irine Vukotić na TV Pink, najgledaniju komercijalnu televiziju, predstavlja krunu njene višedecenijske karijere, dok će joj podršku u novoj ulozi pružiti iskusni TV voditelj Žika Nikolić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosta lencarenja, ustajanje u 5h svako jutro! #vojnicki @lindexsrbija @leveriscrystals @bob_saloni @i.samo.irena

A post shared by Irina (@irinavukotic) on Aug 15, 2018 at 2:34am PDT

Pored Dee Đurđević i Predraga Sarape, kroz najaktuenije teme i njavažnije pravovremene i objektivne informacije iz zemlje iz sveta će vas voditi upravo Irina Vukotić i Žika Nikolić, uz njih ćete dan započeti već sutra od 06:45h do 11h, kada će se prvi put predstaviti kao voditeljski par" Novog jutra".

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" publika će i dalje gledati dobro poznate rubrike - "Tema jutra", koja se bavi aktuelnim događajima u zemlji i svetu, "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su i te kako značajne za društvo, ali i "Prelistavanje".

Sve o kulturnim događajima i novitetima iz sveta filma i pozorišta  saznaćete u rubrici "Pod reflektorima", koja je posvećena glumcima, dok će voditelji u okviru rubrike "Hit jutra" ugostiti najaktuelnije muzičare iz zemlje i regiona. Gosti u studiju će biti i kuvari iz poznatih restorana, koji će vam svakog jutra predstaviti recepte za različiti specijalitete.

Svakog jutra će vas os vim aktuelnim dešavanjima kroz uključenja sa ulica glavnog grada izveštavati novinar i reporter "Novog jutra", Mihajlo Pavić.

RepublikaFoto: Promo foto
Irina Vukotić i Žika Nikolić

Kao što ste navikli, lutajući reporter Filip Maksimović će vam pokazati delove grada koje možda do sada niste posetili, najzanimljivija mesta i sagovornike, a kroz svoja uključenja doneće u vaše domove pravi duh Beograda.

Osim iz glavnog grada, u program će se uključivati i naši dopisnici uz gradova širom Srbije, koji će vam pružiti sve potrebne informacije za početak novog dana.

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa novim voditeljskim tandemom Irinom Vukotić i Žikom Nikolićem sutra od 06:45h do 11:00h samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading