I dalje se preziva Lazukić: Nataša imala probleme zbog Lukinog prezimena!

Autor: blic.rs

Zabava

19.11.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni brodolom koji je Nataša Bekvalac imala u aprilu ove godine naterao ju je da se po hitnom postupku razvede od Luke Lazukića s kojim je bila u braku od septembra prošle godine. Međutim, razvod ne znači i promenu prezimena.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
I dalje je Nataša Lazukić

Naime, kako Nataša nije promenila prezime, imala je izvesne poteškoće zbog čega je dovela u pitanje svoj put u Italiju.

Bekvalčeva je, naime, odlučila da otputuje u Vićencu, a menadžer joj je kupio kartu na ime Nataša Bekvalac, ne znajući da se pevačica i dalje preziva Lazukić:

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nije mogla da otputuje s detetom... Nataša i Luka

- Krenuli smo za Novi Sad. Juče smo imali strašan dan, zakasnili smo na avion. Moj menadžer mi je uzeo kartu na ime Nataša Bekvalac, a ja još nisam promenila prezime. Nisam imala kartu za Vićencu. Potom smo jedva uzeli kartu, da bih mogla sa detetom da odem u Italiju. Imali smo četiri sata pauze u Rimu i zakasnili smo na avion za Vićencu. Maler do malera - ispričala je u dahu Nataša za koju ovo nije bio kraj drame:

- Između ostalog nam je stao i kombi sa opremom nasred puta, pa smo nastup počeli tek od pola dva. Nisam spavala 48 sati, ali ne dam se! Ne dam se! - jaka je Bekvalčeva, odnosno i dalje gospođa Lazukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading