Ivana Selakov izašla sa ćerkom iz porodilišta: Sačekao je suprug sa buketom ruža!

Autor:

Zabava

19.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oporavlja nakon carskog reza.

Foto: e-stock
Srećna mama...

Ivana Selakov izašla je juče iz porodilišta sa ćerkom Krunom uz osmeh na licu, a nju je iz bolnice izveo suprug Predrag Mirković, koji joj je poklonio buket cveća. Ivana je okupljenim medijima otkrila da joj predstoji malo duži oporavak s obzirom na to da se porodila na carski rez.

 Beba je preslatka, sve kolege su mi čestitale i hvala im

- Osećam se predivno. Puna sam emocija i utisaka. Porodila sam se carskim rezom, tako je moralo da bude, a svi znaju da je oporavak tu malo duži i naporniji. U svakom slučaju, ja se sada osećam super. Beba je jako slatka, a moj suprug i ja nikad nismo bili srećniji. Moj muž nije prisustvovao porođaju, mislim da bi pao u nesvest. Sve kolege su mi čestitale s kojima sam u dobrim odnosima i hvala im - rekla je novopečena mama odmah po izlasku iz porodilišta.

Da podsetimo, pevačica se ostvarila u ulozi majke nakon prve vantelesne oplodnje i duge borbe da ostane u drugom stanju, a porodila se 14. novembra u jednoj beogradskoj klinici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading