EKSKLUZIVNO: Lukas saslušan zbog krađe satova Saše Popovića

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas saslušan je zbog pljačke vile vlasnika "Granda", ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Lukasa je policiji prijavio Saša Popović kada je na TV video da ovaj nosi ručni sat kakav mu je ukraden tokom pljačke kuće na Bežanijskoj kosu početkom marta ove godine!

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Aca Lukas

Ukraden sef

Za spornu pljačku optužen je Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže (46). Međutim, satovi koji su Popoviću nestali nisu pronađeni jer je Stojičić, iako je u kući pronađen njegov DNK, sve vreme tvrdio da mu je sve namešteno "zbog oca". Novi šok vlasnik "Granda" doživeo je kada je gledao emisiju "Nikad nije kasno" u kojoj je gostovao Vuksanović i na njegovoj ruci ugledao sat identičan jednom od njegovih koji mu nedostaju.

Folker ispričao da je sat kupio od prijatelja, da nije ukraden i za to pružio dokaze

- Vlasniku "Grand produkcije" zapao je za oko Lukasov sat jer ga ranije nije viđao na folkerovoj ruci. Nakon kraćeg dvoumljenja, ipak je odlučio da o svemu ovome obavesti nadležne organe. On je policiji rekao da sumnja da je to jedan od osam muških satova koje mu je nekoliko meseci ranije Stojičić ukrao iz sefa u spavaćoj sobi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR 7

Pljačkao domove poznatih

Sin ubijenog policijskog generala hapšen je 2010. zbog sumnje da je zajedno sa saučesnikom opljačkao nekoliko vila na Dedinju i Senjaku, a na meti su se našle i kuće sportskog direktora FK Partizan Nenada Bjekovića i Božen Žumbor, pokojne vlasnice "Božen kozmetik". Ipak, Stojičić je tada sklopio nagodbu sa tužilaštvom i priznao da je pokušao da opljačka samo jednu luksuznu kuću i osuđen je na 18 meseci zatvora.

Ubrzo nakon Popovićeve prijave, policija je pozvala Lukasa na informativni razgovor kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ukradeni predmet.

35 hiljada evra vrednost spornog sata

- Folker je inspektorima na saslušanju rekao da nije tačno da nosi ukradeni sat, kao i da je ovaj dobio od prijatelja! Ispričao je da je svoj stari humbolt zamenio za ovaj sa prijateljem, te da je morao i da doplati pošto je dosta vredniji od njegovog - priča naš izvor.

4 godine zatvora tužilaštvo traži za Stojičića

Serijski broj

Vuksanović je na saslušanje doneo i pomenuti sat na uvid kako bi se utvrdilo da govori istinu i imenovao prijatelja od kojeg ga je kupio.

Džet-set komšiluk

Opljačkana vila vlasnika "Granda" nalazi se u komšiluku mnogih javnih ličnosti. Između ostalog, komšije Popovića na Bežanijskoj kosu su i njegova poslovna saradnica Lepa Brena, zatim pevači Dragan Kojić Keba, Aco Pejović i drugi.

- U pitanju je sat vredan čak 35.000 evra i veoma je redak, pa je zbog toga Popović i posumnjao da je njegov! Ubrzo po saslušanju policija je uporedila serijski broj Lukasovog sata i utvrdila da se ne poklapa sa Popovićevim satom. Lukas je uz izvinjenje ispraćen iz policijske stanice, a inspektori su nastavili istragu jer veruje da će se pre ili kasnije neki od Popovićevih satova naći na ruci nekog poznatog jer nema svako novac za tako skupocene časovnike - kaže naš sagovornik.

Popović traži od Stojičića 142.000 evra

Prošle nedelje je podignuta optužnica protiv Vojislava Stojičića zbog sumnje da je 8. marta preskočio ogradu visoku oko 2,5 metara, ušao u dvorište, a zatim i u vilu vlasnika "Grand produkcije", koja je bila otključana. On je potom iz spavaće sobe supružnika Popović ukrao sef sa zlatnim nakitom i devet satova, a vrednost ukradenih predmeta veća je od 12 miliona dinara, dok je vlasnik "Granda" u odštetnom zahtevu zatražio 142.000 evra.

UKRADENI ČASOVNICI

Muški satovi: Ženski sat:
Breitling superocean heritage Audemars piguet
Breitling Bentley motors 18k gold  
Audemars Piguet  
Cvstos Challenge R 50 chrono  
Audemars Piguet  
Franck Muller Long Island  
Franck muller Conquistador cortez king  
Rolex  

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading