Ubijaćemo i političare, sve će biti pod našom kontrolom! Novi transkripti razgovora špijuna MI-6 u Beogradu

Autor:

Vesti

07.11.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski i američki obaveštajci u Srbiji s Endruom Monktonom (MI-6) i Dejvidom Blekom (CIA) na čelu ne samo da su organizovali atentat na premijera Zorana Đinđića 12. marta 2003. već su imali spreman spisak za likvidaciju još 30 ljudi.

Milorad Ulemek Legija bio je žrtveno jagnje

To se vidi iz transkripata razgovora koje je vodio Monkton uoči atentata i na sam dan zločina sa svojim glavnim saradnikom u Srbiji, biznismenom iz Surčina (delovao pod kodnim imenom Marko).

Krećemo sa operacijom "Mač", cilj je ukloniti sve prepreke: Ova dokumenta otkrivaju ko je ubio Đinđića!

Te razgovore, kao i veliki broj drugih, koje je Srpski telegraf objavljivao prethodnih dana, presrele su naše službe. Podsetimo, naš list objavio je transkripte iz kojih se jasno vidi da su i akciju "Sablja" osmislili strani obaveštajci, a planirali su je pod nazivom "Mač". 

Treći razgovor Monktona i Marka

(12. mart, nekoliko sati pre atentata)

Monkton: Određen je krug ljudi, insajdera, koji će sinhronizovano otkrivati zlodela Legije i drugih koji će biti optuženi. Eliminisanjem "zemunskog klana" skidamo breme odgovornosti s mnogih u Vladi Srbije. Žrtvena jagnjad, to je njihova uloga u ovom trenutku!
Marko: Mislim da će se opirati! Već neko vreme su u dubokoj ilegali.
Monkton: Ne brini, naći ćemo ih već. Bez obzira na to koliko novca imaju i ko je sve do sada stajao iza njih. Kad ih dobro nagazimo... Ipak, jednu stvar sam naučio o ovoj zemlji. Ovde se sve može kupiti. Da čovek nestane ili da se pojavi, sasvim svejedno, neće imati kuda. Isplivaće na površinu.
Marko: Kakav je plan? Šta ćemo s njima?
Monkton: Vidi, pošto smo provaljeni za plan A i kad Đinđić nije pristao da da zeleno svetlo za operaciju, nemamo mnogo izbora. Oni će nam poslužiti da optuže Koštunicu, radikale i ove ljude koje treba...
Marko: Da li postoji spisak!
Monkton: Naravno. Nekih tridesetak ljudi, razmišljamo i o likvidaciji, ne bi bilo loše... Oni treba da kažu: "Mi smo to radili po njihovom nalogu." U kamere da kažu i onda...
Marko: Razumem. A posle toga?
Monkton: Posle toga postaće nezgodni svedoci kojih se treba rešiti. Bez mnogo razmišljanja.
Marko: Za njih razumem, ali šta ćete s političarima? Njih ne možete ubiti tek tako! Oni imaju stranke, članstvo. Javnost će se pitati...
Monkton: Ne, ne, Marko, ne razumeš... Stvoriće se takva atmosfera u javnosti preko medija, koji će biti u potpunosti pod našom kontrolom. Ovi političari će biti označeni kao šefovi kriminalcima, znači, i oni su kriminalci i to, zamisli, kriminalci koji će pružiti otpor pri hapšenju. Zgodno, zar ne!

Sutra ekskluzivno u Srpskom telegrafu i na portalu Republika:

Razgovori američkog ambasadora i ministara u Vladi Srbije o ubistvu Đinđića

 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading