Šta to radi Zoran, zar ne vidi šta je dobro za njega? Ova dokumenta otkrivaju ko je ubio Đinđića!

Autor:

Vesti

03.11.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strane obaveštajne službe, pre svega engleski MI-6 i američka CIA, i te kako su umešane u atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine. Ovakva saznanja direktno proizlaze iz transkripata razgovora dvojice obaveštajaca Endrjua Monktona (MI-6) i Dejvida Bleka (CIA) uoči ubistva i neposredno nakon toga.

Zoran Đinđić

Podsetimo, pre nekoliko dana Srpski telegraf je objavio tvrdnje bivšeg ministra i poznatog advokata Bože Prelevića, koji je bio akter sudskog procesa nakon ubistva Zorana Ðinđića, da su premijera Srbije likvidirale strane obaveštajne službe. On je tada rekao i da za to ima dokaze.

Iz razgovora koje su presrele srpske službe vidi se da su MI-6 i CIA planirale u Srbiji operaciju "Mač", kako su njihovi operativci pravili spiskove za hapšenja u akciji "Sablja", koja je usledila posle atentata, te zbog čega je Đinđić izgubio naklonost Zapada, pa su Amerikanci i Englezi morali da pređu na plan B i još mnogo toga...

Četvrti transkript

(11. mart u 14 časova, prostorije britanske ambasade, manje od 24 časa pre atentata)

Monkton: Zoran nije pristao da odobri akciju?

Blek: Nažalost, nije.

M: Neverovatno! Ne mogu da verujem da ne vidi koliko je to dobro za njega. Šta se desilo sa njim?

B: Ne znam. Čak je rekao da je spreman da ponudi ostavku na mesto premijera i da se povuče, ako to od njega bude traženo.

M: To uopšte ne liči na njega. Šta ćemo dalje?

B: Varijanta A otpada. Znači, prelazimo na realizaciju plana B, a odmah zatim, znači u najkraćem roku, i plana C. Jasno ti je koji su vaši zadaci?

M: Naravno. Odmah krećemo.

B: Srećno.

M: Srećno.

NASTAVAK TRANSKRIPTA OBJAVIĆEMO U PONEDELJAK, 5. NOVEMBAR

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading