Jana crtala aždaje pred ubistvo majke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi svedok ruši alibi Zorana Marjanovića! Redakciji Srpskog telegrafa javio se prijatelj Zorana Marjanovića (40), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), koji otkriva dosad nepoznate detalje iz života supružnika i koji je spreman da sve obelodani u tužilaštvu!

Foto: Privatna arhiva
Jelena i Jana Marjanović

Čudno ponašanje

Prema njegovim rečima, odnos između Zorana i Jelene počeo je da se menja nekoliko meseci pred zločin u Borči koji se dogodio 2. aprila 2016. godine.

Svedok: Odlučio sam da javno progovorim jer se u Zoranovim izjavama mnogo toga ne poklapa

- Sedam meseci pre ubistva Zoran i Jelena su počeli da se menjaju i čudno ponašaju. Naprasno su promenili stil i način života, a u to vreme je i Jana počela da se menja.

Ona je u tom periodu odjednom počela da crta razne aždaje i nekakve katastrofe, što je poprilično čudno za dete njenih godina. Ne mogu da kažem da ima veze s ubistvom, ali je evidentno da se u mesecima pre toga nešto čudno dešavalo - kaže Zoranov komšija i prijatelj koji je na dan nestanka tražio Jelenu na nasipu.

Jelenu od petka niko nije video

Ovaj svedok navodi da za ceo slučaj ključno šta se zaista dešavalo 1. aprila. Prema njegovim rečima, jedine osobe koje su Jelenu videle od petka jesu kuma Vera i Zoran.

- Jelenu od petka niko nije video! Niko od Zoričinih pacijenata koji su bili u subotu u kući, a bila je poprilična gužva tog dana, nije video Jelenu živu. To je nemoguće! Nemoguće je da nije otišla da odnose mami ručak, što je inače radila. Nju, osim Vere i Zorana, niko nije video ni čuo osim majke, koja do kraja nije bila sigurna da li je to bila Jelena - dodaje ovaj svedok i navodi da je sve o svojim saznanjima spreman da ispriča nadležnim organima.

Kako navodi, najčudnije u svemu tome bio je Zoranov odnos prema Jeleninoj majci Zorici Krsmanović.

- Bilo mi je neverovatno da Zoran toliko vodi računa o njenoj majci jer je bio jako tvrd prema Jeleni. Stalno joj se s omalovažanjem obraćao. Govorio joj je: "Šta hoćeš, glupačo glupa", pa: "Tetka, ajde smršaj. Debela, idi trči" i slično. Ona je u njihovoj kući toliko radila da to nije bilo normalno! To je bila tortura! Napravi roštilj, prekopa baštu, bukvalno je bila kao robinja - kaže komšija.

Svedok, koji ovu porodicu poznaje duže od 10 godina navodi i da je odlučio da javno progovori o celom slučaju koji je potresao srpsku javnost nakon što je ustanovio da se u Zoranovoj priči dosta stvari ne poklapa i da je davao brojne kontradiktorne izjave.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Lagao prijatelje

- Istražni organi, pre svega, treba da vide šta se dešavalo tog petka, dan pre nego što je Jeca nestala! Činjenica je da Jelenu niko nije video od 1. aprila oko 17 sati, kada je otišla u zabavište da pokupi Janu. Nakon toga niko je nije video ni čuo! Zoran je u medijima izjavljivao da je Jelena te večeri legla ranije kako bi odmorila glas za snimanje pesme koje je trebalo da bude sutradan. Ipak, nama prijateljima je ispričao da su pesmu snimali to veče - kaže naš sagovornik.

KUMA VERA VODILA POSAO

Svedok navodi i da je kuma Vera od jutra do mraka u domu Marjanovića i da je njen posao bio da pomaže Zorici Marjanović oko pacijenata.

- Ona je nešto kao Zoričin ćata! Vera je tamo u kući primala pacijente, uzimala podatke, sprovodila ih do prostorije gde su bile terapije i slično. Bukvalno je bila nešto kao medicinska sestra, odnosno pomagala je Zorici oko posla - kaže svedok.

 

Zoran imao aferu, Jeca znala za to

Svedok navodi i da je Zoran najverovatnije pre Jelenine smrti imao aferu sa drugom ženom.

- Nije u pitanju Zorica Zoka Mitrović, već druga devojka s kojom je Zoran putovao po takmičenjima pošto se bavio streljaštvom. Ne znam da li je u pitanju bila baš afera, ali neki svedoci kažu da su se viđali u streljani na Novom Beogradu. Sumnjam i da je Jeca znala za to - kaže svedok.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Valentina

16.10.2018 10:03

Da li će neko u ovoj državi reagovati i uhapsiti osumnjičene za ovaj zločin?Božji greh je šta se radi od ubistva ove jadne i napaćene žene.

Odgovori 10 0
Neko Iz Mase

16.10.2018 11:55

Шта је је "нови" сведок чекао до сада? Зашто се није појавио у полицији са својим сведочењем непосредно након убиства? Није ли ово само још једно замајавање јавности?

ma

16.10.2018 13:41

Ne verujem da neko zamajava samo se svedok bojao da isprica sta zna.