SEDAM DOKAZA OSLOBAĐA ZORANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine nakon ubistva pevačice Jelena Marjanović na nasipu u Borči ne nazire se kada će ovaj zločin dobiti epilog u sudu! Protiv njenog supruga Zorana Marjanovića (39) optužnica je podignuta pre mesec i po dana, ali je, prema rečima sagovornika, puna rupa, zbog čega bi on mogao brzo da se nađe na slobodi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Jelena i Zoran Marjanović

Da postoje neke nelogičnosti u optužnici i načinu na koji je pevačica usmrćena, smatra i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), koga je angažovala porodica Krsmanović da bi utvrdio kad je Jelena usmrćena i gde.

- I dalje tvrdimo da je Jelena ubijena noć ranije, kao i da je usmrćena na nekom drugom mestu. Rekonstrukciju smo verno uradili po optužnici. Došli smo do istih rezultata koje su naveli veštaci, odnosno da bi na Jeleninoj garderobi i licu mesta moralo da bude tragova krvi. Međutim, fotografije s uviđaja pokazuju da ti tragovi nisu postojali. Sve to ukazuje na to da Jelena nije usmrćena na tlu nasipa i u vodi kanala, što se navodi u optužnici - kaže Šipka.

Šipka: Pevačica najverovatnije usmrćena u unutrašnjem prostoru zbog tragova varikine na prstima

Zbog tragova varikine na prstima on sumnja da je pevačica usmrćena u unutrašnjem prostoru.

- Moguće je da je bila umotana u ćebe koje upija krv i ne dozvoljava da se širi po njenoj garderobi. Mi inače nikad nismo rekli gde je Jelena ubijena, već gde nije - kaže Šipka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Nema krvi na majici

Na garderobi u kojoj je Jelena Marjanović pronađena u kanalu u Borči nije bilo tragova krvi iako je usmrćena sa osam udaraca po glavi, što dovodi do obilnog krvarenja. U optužnici se navodi da bi pevačicina majica trebalo da bude natopljena krvlju, što je u suprotnosti s onim što je pronađeno na mestu na kojem je zatečeno telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading