NOVI DETALJI OPTUŽNICE: Jelena svekrvi prala noge!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marjanović (33), ubijena pevačica "Granda", u kući Marjanovića živela je kao rob. Kako Srpski telegraf saznaje, njen suprug Zoran, optužen za brutalni zločin, kontrolisao joj je mobilni telefon, određivao s kim se viđa i druži, ali je i redovno psihički maltretirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Jelena Marjanović (33), ubijena pevačica "Granda", u kući Marjanovića živela je kao rob. Kako Srpski telegraf saznaje, njen suprug Zoran, optužen za brutalni zločin, kontrolisao joj je mobilni telefon, određivao s kim se viđa i druži, ali je i redovno psihički maltretirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Odnosi u kući

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, ćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem, na saslušanju u tužilaštvu govorila je i porodična kuma Vera Vukomanović. Ona je, između ostalog, otkrila i da je pevačica svekrvi skidala žuljeve s nogu?!

- Tog dana kad je Jelena nestala došla sam kod Marjanovića, koji su mi kao porodica. Kupila sam hleb, a jedino je Zorica bila budna. Probudili smo Uroša (Zoranovog sina iz prvog braka, prim. aut.) jer je trebalo da polaže vozački ispit. Onda je ustao i Vladimir, pili smo kafu, a ja sam peglala - navodi se u optužnici.

Kako je Vukomanovićeva dodala, Uroš je položio vožnju, a kad se vratio kući nastradala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspeh.

Vera: Otišli su zajedno u šetnju, a onda je Zoran zvao i rekao da je Jelena nestala

- Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji deo trenerke i plavi gornji deo, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majici. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su seli u automobil i odvezli se - navela je kuma.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Prema njenim rečima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

Stavila ručak

- To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gde je nožić kojim skida žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak koji je ona ranije stavila da se kuva i rekla mi: "Vidimo se kasnije" - ispričala je Vukomanovićeva.

Ona je dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

- Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao mu da je Jelena nestala. On i Miloš su tad seli u jugo i otišli na nasip - navela je Vera Vukomanović na saslušanju u tužilaštvu.

Poslednji minuti Jeleninog života
16.41 Jelena razgovarala sa kumom Verom
16.43 poslala SMS prijatelju
16.50 Pevačica se čula sa majkom
16.56 bazne stanice registrovale Jelenin broj u blizini mesta na kom je ubijena

17.04 sa istog mesta Zoran poziva Jelenin broj telefona

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading