POČINJE SUĐENJE: Ovo je optužnica protiv Zorana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39), koji se sumnjiči za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33). Na teret mu se stavlja da je na svirep i podmukao način usmrtio ženu, a za to delo zaprećena je kazna do 40 godina robije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Dete na nasipu

Kako Srpski telegraf saznaje, u optužnici se navodi da je Marjanović najverovatnije metalnim predmetom - štanglom, sa osam udaraca usmrtio pevačicu "Granda" u kanalu na nasipu u Borči, dok je njihova maloletna ćerka Jana stajala na samo nekoliko metara od roditelja i ne sluteći da majku više nikada neće videti.

Na zadnjem sedištu automobila koji je vozila Jelena ka nasipu pronađena njena krv. Sumnja se da je Zoran slučajno obrisao o sedište

- Marjanović je sa suprugom i ćerkom bio na nasipu, a Jelena je nameravala da trči. Kad je krenula da se rekreira, ubrzo je za njom pošao i Zoran sa ćerkom. Sustigao ju je, ostavio dete samo, a onda najpre izbo suprugu po glavi i ruci, da bi je potom usmrtio udarcima po glavi, dok je ona pokušavala da se spase - navodi se u optužnici.

Kako dodaje, nesrećna žena zadobila je udarce i pored kanala, ali i dok je stajala u vodi i čučala, gubeći svest.

- Telo Jelene Marjanović bilo je najmanje pet, šest sati u vodi, a moguće je da je u kanalu provela i više od 10 sati pre nego što su je pronašli policijski psi - priča naš sagovornik.

Kako Srpski telegraf saznaje, pretpostavlja se da je Marjanović posle zločina došao do svog mercedesa, a nakon što je ušao u vozilo, ostavio je tragove Jelenine krvi na zadnjem sedištu.

- Pregledom automobila, na naslonu zadnjeg sedišta pronađen je DNK. Utvrđeno je da je reč o Jeleninoj krvi. Takođe, DNK tragovi pronađeni su i na podu i u gepeku mercedesa. Reč je o mešanim DNK profilima, među kojima ima i Jeleninih tragova - piše u optužnici, po kojoj će se za ubistvo uskoro suditi Zoranu Marjanoviću.

Varao Jelenu, a glumio vernika

Zoran Marjanović, kako je Srpski telegraf pisao, varao je suprugu Jelenu sa dve švalerke iako je u javnosti glumio velikog vernika. One su posle zločina saslušane u policiji, a jedna od njih otkrila je da je Marjanović sve vreme pričao samo o seksu i narkoticima, pa je posumnjala i da je u nekoj sekti. Marjanović se posle Jelenine smrti dopisivao sa Radom Matić iz Beča, a ubrzo je počeo da se zabavlja, a potom i da živi sa Zoricom Mitrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading