SLIKE MRTVE JELENE U KANALU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih fotografija sa kanala na nasipu u Borči, u kojem je pronađen leš ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33)! Na njima se vidi Jelenino telo, koje je skroz prekriveno vodom, a nalazi se na nepristupačnom mestu okruženom rastinjem.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Glava i noge su joj potopljene u vodu

Ubijena na drugom mestu

Na prvi pogled ne bi se moglo ni prepoznati šta je u kanalu jer se obrisi leša ubijene pevačice samo naziru. Naime, Jelena je okrenuta stomakom ka vodi, ruke i noge su joj potpuno potopljene i ne vide se uopšte. Primećuju se samo majica, leđa i jedan deo donjeg dela trenerke u kojoj je bila.

Kako je Srpski telegraf pisao, a o čemu svedoče i fotografije sa lica mesta koje smo ranije objavili, na majici i navodnom mestu zločina nije bilo ni kapi krvi, što upućuje na to da je napadač devet puta po glavi udario Jelenu Marjanović na nekom drugom mestu, a potom je doneo na nasip, gde je umrla čim je bačena u vodu.

Foto: Srpski telegraf
Njeno pobelelo telo

Sa našim tvrdnjama slaže se i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), koji je na osnovu fotografija s mesta ubistva uradio 3D rekonstrukciju zločina.

- Ta fotografija je dokaz da se događaj mogao odigrati noć pre iz razloga što se na njoj jasno vidi da je telo skroz potopljeno u vodu i dobro zamaskirano. O tome smo razgovarali sa vodičem pasa Vojske Srbije koji je otkrio da telo u tom položaju psi ne bi otkrili jer se molekuli mirisa na površini vode zadržavaju oko sat vremena. Nakon tog vremena strujanjem vazduha bi došlo do razvejavanja mirisa i psi je ne bi osetili. Malo je čudno to da je psi, ako je Jelena sama, sopstvenim nogama, došla do tog mesta, nisu osetili - kaže Šipka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Noga ubijene pevačice

Ni kap krvi

On dodaje da je, prema nekim pričama, napadač deset metara vukao Jelenino telo, pa bacio u kanal, u šta CFI ne veruje.

- Mi koji insistiramo da Jelena nije ubijena na nasipu pitamo se, ako je ona onesvešćena prvim udarcem, jednim od ukupno devet, što dovodi do oštećenja lobanje i obimnog krvarenja, kako je vučena po tlu, a da nije bilo tragova krvi i da psi nisu osetili tragove - priča Šipka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Emilijas

30.01.2018 10:46

cak jei cudno sto izbacujete ovakve slike ove trenerke plave..na jednoj rukavi stoje normalno kako treba,a na drugoj su izvuceni,a mi ne znamo kao posmatraci ,zasto i da li je bilo neophodno pomerati ih..?????

Pavle

03.04.2018 17:22

Kako zapravo izgleda ubica jelene marijanović.2018 igdese zapravo krije sada njen ubica.idalije njen ubica stranac.ili Srbin.