GASTOZOVI NAJBLIŽI ZA SRPSKI TELEGRAF: Ovo je nepravda!

Autor: J. Jokanović - A. Ivanović

Vesti

29.12.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Nenad Marinković Gastoz nakon incidenta u rijalitiju u kom je Branislavu Radonjiću Brendonu naneo teške telesne povrede uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog suda. Gastoz je nakon saslušanja potpisao sporazum o priznanju krivice, a zatim se vratio u vilu "Parova".

RepublikaFoto: Promo foto
Gastoz posle nagodbe srećan

Incident se desio u sredu uveče, kada je Marinković u opštem metežu, gurajući se oko stola, sapleo Radonjića, koji je pao i polomio obe kosti desne potkolenice. On je optužen za nanošenje teških telesnih povreda. Iako je odmah po izbijanju incidenta izdato saopštenje da je produkcija Gastozu izrekla visoku novčanu kaznu i duži boravak u izolaciji, kako Srpski telegraf saznaje, Marinković je po nalogu tužioca priveden u policijsku stanicu Zemun.

U Treći osnovni sud juče oko 13.45 prvi je stigao Marinković. On je uveden na sporedni ulaz, pa je izbegao novinare, ali je, kako saznajemo, dovezen u običnom automobilu i u pratnji dva inspektora u civilu. Sa njim je sve vreme bila njegova devojka Naida, koja je u jednom trenutku otišla po hranu.

RepublikaFoto: Promo foto

Zatim je oko 14 časova stigao i Brendon, koga je do samog ulaza u sud kolima dovezao otac. On se otežano kretao pomoću štaka, a preko cele noge je imao gips. Izjavio je da je pod jakim bolovima i da se loše oseća.

- Šta mislite kako mi je? Kao da nisam izašao iz rijalitija, nego sa ratišta. Otišao sam prvo u bolnicu, a nakon toga u policijsku stanicu u Zemunu, gde je bio i Gastoz - kratko je poručio Brendon pre ulaska u sud i požalio se kako ne može više da stoji jer ga mnogo boli noga.

RepublikaFoto: Promo foto

Na pitanje novinara šta misle da je razlog napada, Radonjić je odgovorio da je u pitanju netrpeljivost.

- Mislim da mi zavidi jer sam ja bio spremniji od njega da se takmičim u ovoj sezoni, a tu je i njegova netrpeljivost prema meni - odgovorio je povređeni učesnik "Parova".

Upitan da li su i ranije imali sukobe, istakao je da je poznato da su se sukobljavali u četvrtoj sezoni, ali da ga je u ovoj čak i branio kada su ga napadali.

- Sve što je urađeno je bilo namerno. Noga je pukla na dva mesta, spoljna kost potkolenice i članak. Loše se osećam, nikad bespomoćnije, na takav jedan način da budem eliminisan iz igre - izjavio je Brendon i dodao da se posle saslušanja nalazi sa advokatom sa kojim će se dogovoriti da li će tužiti Gastoza.

- Svaki udarac je nameran i ja ću reći šta je bilo, neće niko sugerisati šta ću ja da kažem - rekao je Brendon.

On je prvi napustio sud nakon saslušanja oko 15.30. Rekao je da se sreo sa Gastozom u hodniku suda, da je on pokušao da mu se obrati, ali da nije hteo da priča sa njim.

RepublikaFoto: Promo foto

O incidentu Gastoz je rekao:

- Ovo je zaista bilo slučajno! Nisam imao nameru nikog da povredim. Sapleo sam ga, želim da se izvinim i njemu i njegovim roditeljima. Ubuduće ću paziti, stvarno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

29.12.2017 11:45

Sramota je sta Produkcija radi od njih kako ih provocira na svaki nacin.Sto nijeste Miljanu izbacili kad je namerno gadjala Ivana. Primenjuju se razliciti arsini.