ONA SE VRATILA! Sve akcije Madlen Olbrajt protiv Srba i Srbije: ZLO KRVAVIH RUKU ponovo jaše

Autor:

Vesti

21.11.2021

19:18

Malo gde u svetu je vest o reaktiviranju bivše državne sekretarke SAD Madlen Olbrajt (imenovana za predsednicu odbora za politiku odbrane u Pentagonu, centru američke vojne moći) izazvala takvu buru u javnosti, kao u Srbiji. To i ne čudi, Srbi je znaju ko zlu paru.

ONA SE VRATILA! Sve akcije Madlen Olbrajt protiv Srba i Srbije: ZLO KRVAVIH RUKU ponovo jaše

youtube.com/printscreen

Komentari (5)

Loading
ZAvram

21.11.2021 21:17

Шта остаде од Америке, негдањег Олимпа демократије и људских права? Свела се на олињалу установу за старе, зле, тешке лажове и злочинце, похотне, алаве, отимаче, убице туђе деце, излапеле уништитеље туђих држава и светског мира! Ипак, коло среће се окреће! Није овој гадури деведесета, нити је Руска Федерација онај несрећни, раскомадани СССР, нити су на њеном челу издајник Горбачов и пи..ни Јељцин! Фали још да доведу неког од покојника, као овог Фишера, па да покажу свету до које мере су заглибили у дну самога пакла! Већ осећам мирис тешке освете, укус свемирске правде, које ће од ове. негдање "највеће силе", да начини миша у трицама! Стрпљења...

Odgovori 18 1
Bonaparta

21.11.2021 21:50

Уопште не треба да се неевирамо због ове бабускере, што је пола баба пола деда. За два три месеца у врх главе 4 мирисаће она љубичица одоздо, као и сви ови ликови који се појављују као из цртаног стрипа Алан Форд. Прво ће кашику до нове године да баци Клинтон, а онда редом ће да цепају крштеницу.

Odgovori 19 0
Cetnik

22.11.2021 18:30

@Bonaparta - Dace Bog, Amin...Amin...Amin.

Tihi

22.11.2021 18:35

Zar nema nikoga ko bi roknuo obu babu? Ona nicemu ne sluzi. Ona je cisto zlo.

kiki

22.11.2021 22:52

Ovaj ratni zlocinac je zivi dokaz da se americka politicka elita ukopala. Kakva demoktarija ljudi, oni su demonkratija. Amerikom vladaju demoni. Rat ne pocinju Andjeli vec demoni ko ji se hrane tudjom krvlju. Prvi zatak bice da poseti svog zatocenika u Hagu, da mu pruzi utehu. Ipak je on jedini balkanac koji je u njnu spavacu sobu ulazio bez najave.