(HOT FOTO) DEČKO JE VARA SA PROSTITUTKAMA: Za njenim oblinama balave milioni, ALI JE MUČE LJUBAVNI JADI

Autor: Republika

Zabava

13.04.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Instagrama Nejlen Ešli svojim bujnim oblinama zavela je više od 2 miliona ljudi na Instagramu, koji redovno lajkuju i komentarišu njene golišave fotke.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ešli Nešli

Iako bi mnogi muškarci voleli da se bude pored ove zanosne plavuše, njenom bivšem dečku to nije bilo dovoljno.

Nejlen je kako je jednom ispričala čak i finansirala svog dečka, a on je te pare koristio na prostitutke i devojke lakog morala, sa kojima se viđao skoro svake nedelje. Ona je u njegovom telefonu pronašla fotografije žene u donjem vešu, kao i desetine poruka od nekoliko prostitutki.

- On je sve vreme pokušavao da sredi svoj život, tako da sam ja finansirala našu vezu, a on je koristio moj novac i svoje slobodne vreme da viđa prostitutke, ide na skupe masaže i čak je imao drugu devojku u drugom danu - nastavila je.

Nejlen ga je momentalno ostavila, a dodala je i da ju je mesecima molio za drugu šansu, te da je čak kontaktirao i njene prijatelje i porodicu kako bi sve ubedio da se "promenio", ali ona nije posustala u svojoj odluci da je kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading