ČUVA ZDRAVLJE I LEPO MIRIŠE! Zoflora, proizvod sa stogodišnjom tradicijom!

Autor: Republika

Vesti

02.03.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredstvo za koje je dokazano da eliminiše i koronavirus dostupno i građanima Srbije

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Farmaceut Branislava Daskalović

Jedno od vodećih sredstava za dezinfekciju Zoflora, za koje je laboratorijskim testiranjem potvrđeno da efikasno eliminiše aktuelni koronavirus, postalo je dostupno i građanima Srbije, zahvaljujući kompaniji "Hemofarm". Ovaj britanski proizvod sa stogodišnjom tradicijom idealan je partner za higijenu prostora u kojem boravite.

Da je čistoća pola zdravlja, potvrdila je i globalna pandemija KOVID-19, stavljajući akcenat na važnost lične higijene i održavanje čistoće doma i prostora u kom radimo. Najbolji način zaštite od širenja koronavirusa, prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije, jeste praksa dobre higijene, koja znatno pomaže u kontroli bakterija i virusa upotrebom proverenih, efikasnih i bezbednih dezinfekcionih sredstava.

- Naša misija je da brinemo o ljudskom zdravlju i otuda naša želja da u Srbiji učinimo dostupnim jedno od vodećih sredstava za dezinfekciju, kao što je Zoflora. Naime, Zoflora je jedan od retkih hemijskih dezinficijensa, čije je dejstvo na najnoviji soj koronavirusa laboratorijski testirano u Velikoj Britaniji i dokazano je da ubija koronaviruse, uključujući i virus koji izaziva bolest KOVID-19 (SARSCoV-2) - kaže magistar farmacije Branislava Daskalović, menadžer CHC tima za zapadni Balkan u "Hemofarmu".

KORIST ZA SVE

Redovno sprovođenje higijene jednostavnim brisanjem stolova, tastatura, prekidača za svetlo, kvaka na vratima, površina u kuhinji i kupatilu bitno će umanjiti razmnožavanje opasnih bacila, čime ćemo svoje najbliže i sebe u velikoj meri zaštititi od opasnog virusa i bolesti.

- Efikasnost Zoflore je znatno šira. To je koncentrovano višenamensko dezinfekciono sredstvo koje ubija 99,9% bakterija i virusa. Zoflora uspešno uništava brojne bakterije koje se javljaju u domaćinstvu, uključujući Salmonellu, Listeriju, Esherihiju Coli, Streptococcus Aureus, zatim viruse humanog herpesa, virus influence tip A (H1N1), rotavirus i respiratorni sincicijski virus (RSV) i tako dalje - ističe naša sagovornica.

Zoflora je bezbedna i za kućne ljubimce

Zoflora je koncentrovano dezinfekciono sredstvo koje se može koristiti čisto ili razblaženo u vodi. Od 500 mililitara Zoflore se dobija skoro 10 litara dezinfekcionog sredstva sa potpunim dejstvom.

- Zoflora može bezbedno da se koristi u celoj kući na podovima, radnim površinama, pločicama, kadi, slavinama, odvodnim cevima, toaletima... Razblažite, poprskajte, natopite, obrišite krpom ili koristite nerazblaženo u cevima i odvodima. Zofloru možete koristiti i za higijenu svog automobile i radnog prostora. Ukoliko je koristite kao deo svakodnevne rutine čišćenja, Zoflora je idealno sredstvo da se bezbedno i efikasno održava higijena i očuva zdravlje u vašem domu - objašnjava farmaceut Branislava Daskalović.

BOLJA HIGIJENA

Može li se Zoflora koristiti i za higijenu prostora gde borave kućni ljubimci?

- Svakako. Zoflora je bezbedna, kako za higijenu prostora u kom borave kućni ljubimci tako i za higijenu njihovih stvari. Ukoliko imate psa, obradovaće vas saznanje da Zoflora uništava Morbillivirus, koji izaziva teško oboljenje štenećak, zatim uspešno eliminiše bakterije koje izazivaju kašalj kod pasa, uništava virus influence kod pasa i mačaka i virus herpesa kod mačaka. Upotrebom Zoflore doprinećete ne samo boljoj higijeni prostora već i očuvanju zdravlja svog ljubimca - poručuje magistar farmacije Branislava Daskalović iz "Hemofarma".

Više informacija o samom proizvodu možete pronaći na sajtu Zoflora.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading