ČEDA JOVANOVIĆ U ŠOKU! Iz bolničkog kreveta ovo poručio Mileni Radulović i ostalim silovanim devojkama!

Autor: Republika

Vesti

18.01.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pružio je podršku devojkama koje su podnele prijavu protiv Miroslava Mike Aleksića zbog zlostavljanja u školi glume.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Jovanović se oglasio se putem svog Instagram profila.

Jovanović je napisao "podrška devojkama", a nakon toga se zahvalio na hrabrosti novinarki koja je prva objavila priču glumice Milene Radulović.

Glumica Milena Radulović i još pet devojaka su Miroslava Miku Aleksića (68), čuvenog beogradskog nastavnika glume, prijavile za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

RepublikaFoto: Printskrin

Svaka je ispričala svoju jedinstvenu priču, ali su istakle identičnu šemu rada koju je, kako kažu, Aleksić decenijama usavršavao.

 

 

- Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo… - jedna je od ispovesti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading