SOROŠEV GENERAL VODI AKCIJE PO SRBIJI

Autor:

Vesti

11.11.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džin Šarp, glavni strateg obojenih revolucija širom sveta, poznat i kao Sorošev general, napravio je scenario za udar na Aleksandra Vučića i promenu vlasti u Srbiji. Glavni operativac ovog projekta je Šarpov najbolji učenik, bivši otporaš Srđa Popović, o čemu je Srpski telegraf pisao pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordž Soroš

Kako kažu sagovornici našeg lista, upravo je ono što se trenutno dešava u Srbiji deo Šarpovog scenarija - iznošenje laži o doseljavanju birača u Beograd, pozivanje OEBS da prati izbore, jer će navodno na njima biti krađe u Beogradu. Uostalom, ovaj planetarni kreator prevrata sve je to već i opisao u svojoj knjizi "Od diktature do demokratije", koju je svojevremeno upravo Srđa Popović opisao kao udžbenik po kojem je sproveden 5. oktobar (u prilog njihove bliskosti govori i to što na zidu Šarpove kancelarije stoji Otporova nalepnica "Gotov je!".

Marić: Naši su odlazili u Budimpeštu na obuku, nema dileme da je Šarp Srđu dobro obučio

RUŠENJE MILOŠEVIĆA

Šarp je već decenijama glavni strateg svih zamisli milijardera Džordža Soroša, koji nesebično finansira njegov institut "Albert Ajnštajn", odakle su potekli planovi o svrgavanju vlasti u Egiptu, Tunisu, Libiji, Ukrajini, Gruziji i još nekoliko desetina zemalja.

Drecun: Tragovi Šarpovog novca vode do Kongresa, CIA i Soroša

Novinar Milomir Marić navodi da je reč o starim vezama i ubitačnoj kombinaciji za režim koji se nađe na meti.

Radun: Angažuju ljude iz svih profesija i tako stvaraju privid da je celo društvo protiv vlasti

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vulin

- Šarp je praktično preuzeo učenje Mahatme Gandija, doradio ga i pretvorio u ubojito oružje za rušenje režima. Nije tajna da su naši odlazili u Budimpeštu kod njega na obuku i da su učili, a bogami i primenjivali njegov model prilikom rušenja Miloševića. Ako planiraju to da ponove, mislim da nema dileme da je Šarp Srđu dobro obučio - kaže Marić.

RepublikaFoto: youtube.com/genesharpfilm
Gene Šarp

VEŠTA MANIPULACIJA

Da Šarp i Popović imaju ozbiljnu zaleđinu, tvrdi i predsednik Odbora za KiM i dugogodišnji vojnopolitički analitičar Milovan Drecun.

- Šarp gura priču preko svog instituta "Albert Ajnštajn", kome novac stiže iz mnogih američkih NVO. Tragovi vode i do Kongresa, vlade, CIA i Soroša. Srđa preko svoje organizacije Kanvas priprema i obučava pojedince da ruše režim - objašnjava Drecun i dodaje da je Popović umešao prste i u dešavanja u Makedoniji, kada je imao štab u Skoplju.

Politički analitičar Branko Radun siguran je da je plan za Srbiju uveliko počeo da se primenjuje.

- Ide se na stvaranje privida da je veliki broj građana nezadovoljan aktuelnim režimom i za glasnogovornike se biraju ljudi iz bukvalno svih profesija. Tako imamo akademika Teodorovića kod Jankovića, glumce, pevače, razne umetnike, sportiste, profesore... Na taj način stvara se utisak da je celo društvo, svi slojevi, protiv vlasti.

Srđa Popović juče se nije odazivao na pozive Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Draganab

11.11.2017 11:32

Srbima mozak nije ispran, jos uvek smo normaln narod koji razmislja svojom glavom, a izabrali smo sto je najbolje za nas